Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Bar - Alkohol

Bar – Alkohol

HACCP Bar i Alkohol – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Sklep z Lanym Piwem

HACCP GMP GHP Sklep Monopolowy z Lanym Piwem HACCP Sklep z Lanym Piwem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu monopolowego, który prowadzi sprzedaż piwa i wina lanego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu z Lanym Piwem Sklep monopolowy ze sprzedażą lanego piwa i wina na wynos, piwa w butelkach a także ze sprzedażą przekąsek w postaci pakowanych serów. Nie ma możliwości spożywania alkoholu na miejscu. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie… Czytaj dalej »HACCP Sklep z Lanym Piwem

HACCP Tawerna z Lodami

HACCP Tawerna z Lodami HACCP Tawerna z Lodami   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla tawerny z lodami z automatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” serwowane będą napoje chłodzące i gorące serwowanie lodów z automatu obsługa w systemie tradycyjnym Przykładowe MENU dla Tawerny z Lodami z Automatu Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy wywary sosy: żurek, flaki, gulasz Potrawy mięsne: karczek, schab, kiełbasa, kaszanka,… Czytaj dalej »HACCP Tawerna z Lodami

HACCP Pub z Fast Foodem

HACCP GMP GHP Pub z Fast Foodem HACCP Pub z Fast Foodem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Pubu z Fast Foodem Potrawy gotowe od dostawcy zewnętrznego Zupy: żurek z kiełbasą, grochowa, barszcz ukraiński, flaczki wołowe / drobiowe, Sosy: sos własny, sos ogórkowy, sos śmietanowo – cytrynowy, sos serowy, sos słodko-kwaśny, sos musztardowo-miodowy, sos chrzanowy Potrawy mięsne: schab pieczony, filet z kurczaka panierowany, kotlet schabowy panierowany,… Czytaj dalej »HACCP Pub z Fast Foodem

HACCP Pub Posiłki z Cateringu

HACCP GMP GHP Pub Posiłki z Cateringu HACCP Pub Posiłki z Cateringu   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, który oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki zamawia od dostawcy zewnętrznego, gdzie posiłki są przygotowywane w kuchni, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP. Przykładowe MENU dla Pubu z Posiłkami z Cateringu Potrawy gotowe od… Czytaj dalej »HACCP Pub Posiłki z Cateringu

HACCP Drink Bar z Gastronomią

HACCP GMP GHP Drink Bar z Gastronomią HACCP Drink Bar z Gastronomią   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla drink baru z posiłkami – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Drink Baru z Gastronomią Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej Zupy, wywary: rosół, krem z pomidorów, krem z brokułów, krem z dyni, krem z pora Sosy: Vinegre, Miodowo – musztardowy, Czosnkowy na jogurcie, Jogurtowy, pomidorowy, słodko-kwaśny Potrawy mięsne: kurczak z grilla, stek z grilla, kotlet… Czytaj dalej »HACCP Drink Bar z Gastronomią

HACCP Drink Bar

HACCP GMP GHP Drink Bar HACCP Drink Bar   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla drink baru – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Przykładowe MENU dla Drink Baru Potrawy gotowe Przekąski: chipsy, paluszki itp. Napoje gorące: kawa, herbata Napoje bezalkoholowe: Pepsi, 7UP, Schweps, woda gazowana i niegazowana itp. Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek, wina i wódki,… Czytaj dalej »HACCP Drink Bar

HACCP Pub z Gastronomią

HACCP GMP GHP Pub z Gastronomią HACCP Pub z Gastronomią   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, które oferuje posiłki – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Pubu z Gastronomią Potrawy przygotowywane od surowca Zupy, sosy: rosół, żurek z kiełbasą, krem brokułowy, krem grzybowy, krem… Czytaj dalej »HACCP Pub z Gastronomią

HACCP Bar Fast Food i Piwo

HACCP GMP GHP Bar Fast Food i Piwo HACCP Bar Fast Food i Piwo   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla baru z fast foodem i piwem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Baru z Fast Foodem i Piwem Dostawa surowca / półproduktu odbywa się zawsze przed otwarciem zakładu. Wielkość i częstotliwość dostaw realizowana będzie w oparciu o harmonogram, sporządzany okresowo na potrzeby żywienia. Przewiduje się, że produkty łatwopsujące się przechowywane będą w urządzeniach chłodniczych, dostosowanych… Czytaj dalej »HACCP Bar Fast Food i Piwo

HACCP Bar z Fast Foodem

HACCP GMP GHP Bar z Fast Foodem HACCP Bar z Fast Foodem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla baru z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie tradycyjnym Catering potraw Przykładowe MENU dla Baru z Fast Foodem Potrawy przygotowywane zaczynając od obróbki wstępnej: Zupy wywary sosy… Czytaj dalej »HACCP Bar z Fast Foodem

HACCP GMP/GHP Pub

HACCP Pub

HACCP GMP GHP Pub HACCP Pub       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty w punkcie gastronomicznym – w jednym pomieszczeniu i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta Przykładowe MENU dla Pubu Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab na frytkach, burger wołowy, zapiekanka Potrawy mięsne: boczek w plasterkach parzony, boczek duński plastry, salami, skrzydełka w panierce, wrapy,… Czytaj dalej »HACCP Pub