Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Bistro

Bistro

HACCP Bistro – zobacz dostępne dokumentacje dla bistro. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Bistro

HACCP GMP GHP Bistro HACCP Bistro   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bistro z potrawami z półproduktów, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu, Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego / catering Przykładowe MENU dla Bistro Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy rybne: sałatki śledziowe, paluszki krabowe, ryba po grecku, kotlety rybne, filety z ryby Potrawy mieszane: bigos, fasola po bretońsku, gulasz z łopatki wieprzowej, naleśniki… Czytaj dalej »HACCP Bistro

HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering

HACCP Bistro z Cateringiem

HACCP GMP GHP Bistro z Cateringiem HACCP Bistro z Cateringiem       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bistro z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Catering potraw do zakładów / szkół Przykładowe MENU dla Bistro z Cateringiem Potrawy przygotowywane od surowca Zupy: kapuśniak, żurek śląski, barszcz czerwony, ogórkowa, jarzynowa, grochowa, krupnik, rosół z makaronem Dania drugie:… Czytaj dalej »HACCP Bistro z Cateringiem