Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Catering

Catering

HACCP Catering – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Dieta pudełkowa

HACCP Dieta Pudełkowa

HACCP GMP GHP Dieta Pudełkowa HACCP Dieta Pudełkowa Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla posiłków w formie diety pudełkowej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład zajmuje się obróbką produktów (mięso, ryby, produkty mączne, owoce, warzywa), przygotowaniem z nich dań o odpowiedniej gramaturze, schłodzeniu, poporcjowaniu  i zapakowaniem ich w hermetyczne pojemniki. Przykładowe MENU dla Diety Pudełkowej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: sosy pomidorowe, sosy śmietanowe, wywary warzywne i drobiowe, zupy jarzynowe, zupy kremy Potrawy mięsne: wieprzowina, wołowina,… Czytaj dalej »HACCP Dieta Pudełkowa

HACCP GMP GHP Posiłki z Cateringu

HACCP Stołówka Obiady z Cateringu

HACCP GMP GHP Stołówka Obiady z Cateringu HACCP Stołówka Obiady z Cateringu Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki szkolnej z obiadami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Posiłki dostarczane będą w systemie cateringowym, z jednostki gastronomicznej posiadającej zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP. Wykaz potraw zmienia się w zależności od życzeń rodziców.  Na dwa tygodnie przed dostawą posiłku, firma cateringowa przedstawia dekadowy jadłospis do… Czytaj dalej »HACCP Stołówka Obiady z Cateringu

HACCP GMP GHP Posiłki z Cateringu

HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu

HACCP GMP GHP Stołówka Posiłki z Cateringu HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki szkolnej z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Posiłki dostarczane będą w systemie cateringowym, z jednostki gastronomicznej posiadającej zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP. Posiłki będą dostarczane w bemarach utrzymujących ciepło i opakowaniach przeznaczonych do przewożenia żywności. Jadłospis jest ustalany na bieżąco na okres tygodnia,… Czytaj dalej »HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu

HACCP Catering dla Szkoły

HACCP GMP GHP Catering dla Szkoły HACCP Catering dla Szkoły   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu dla szkoły, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Cateringu dla Szkoły Potrawy przygotowane od surowca Zupy wywary sosy: kapuśniak, zupa buraczkowa, jarzynowa, krem z marchewki, groszku Potrawy mięsne: gulasz z indyka, gulasz z cielęciny, kotlety z kurczaka pieczone Potrawy rybne: filet z łososia, filet z dorsza pieczony, kotleciki rybne pieczone Potrawy mieszane: bigos wegetariański, omlet, owsianka z owocem Potrawy bezmięsne: pierogi,… Czytaj dalej »HACCP Catering dla Szkoły

HACCP Piwo z Cateringiem

HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem HACCP Piwo z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla firmy, która oferuje piwo z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i zakąsek oraz potraw gotowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przyjęcie gotowych posiłków od firmy zewnętrznej, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i… Czytaj dalej »HACCP Piwo z Cateringiem

HACCP Gastronomia od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem HACCP Gastronomia od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii od surowca z alkoholem i z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: serwowanie potraw i napojów obsługa w systemie tradycyjnym Przykładowe MENU dla Gastronomii od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy Zupy wywary sosy:… Czytaj dalej »HACCP Gastronomia od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zakładu, który organizuje imprezy z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Księga HACCP opracowana dla zakładu który Gotuje posiłki od surowca. Posiłki gotujemy do konsumpcji na miejscu a także na wynos dla klienta indywidualnego oraz prowadzimy catering do sklepów, firm – dania obiadowe. Prowadzimy organizację imprez w lokalu i poza naszym lokalem. Przykładowe MENU dla Organizacji Imprez z Cateringiem Potrawy… Czytaj dalej »HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP Sala Weselna z Cateringiem

HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem HACCP Sala Weselna z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali weselnej z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja przygotowana dla zakładu który przygotowuje potrawy od samego surowca (obróbki brudnej). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Serwowanie potraw i napojów, Obsługa w systemie tradycyjnym. Catering potraw Przykładowe MENU dla Sali Weselnej z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy: Zupy,… Czytaj dalej »HACCP Sala Weselna z Cateringiem

HACCP Stołówka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Stołówka z Cateringiem HACCP Stołówka z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który gotuje posiłki od surowca z obróbką wstępną i wydaje w stołówce. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” serwowanie potraw i napojów obsługa w systemie tradycyjnym catering potraw Przykładowe MENU dla Stołówki z Cateringiem Potrawy przygotowywane od surowca: Zupy, wywary: zupa barszcz… Czytaj dalej »HACCP Stołówka z Cateringiem

HACCP Dom Weselny z Cateringiem

HACCP GHP GMP Dom Weselny z Cateringiem HACCP Dom Weselny z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla domu weselnego z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sporządzanie potraw od podstaw i serwowaniu ich gościom Organizacja imprez okolicznościowych Bezpośrednia obsługa gości indywidualnych Przykładowe MENU dla Domu Weselnego z Cateringiem  Potrawy przygotowywane od surowca: Zupy, sosy: rosół, żurek z kiełbasą,… Czytaj dalej »HACCP Dom Weselny z Cateringiem

HACCP Zajazd BIO ECO z Cateringiem

HACCP GMP GHP Zajazd BIO ECO z Cateringiem HACCP Zajazd BIO ECO z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zajazdu z żywnością bio eco, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw. Potrawy serwowane w lokalu będą się zmieniały w zależności od sezonu oraz dostępności surowców. Dania przygotowywane są na miejscu z surowców, nie używa się półproduktów. Na okres letni przewidziane jest otwarcie ogródka letniego. Menu oparte jest… Czytaj dalej »HACCP Zajazd BIO ECO z Cateringiem

HACCP Catering w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering w Plenerze HACCP Catering w Plenerze   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu w plenerze, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Firma cateringowa zajmująca się organizacją imprez plenerowych. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty, sprzedaż potraw przyjętych z firmy, która przygotowała wcześniej i dowiozła do naszego zakładu, sprzedaż napojów alkoholowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu w Plenerze Potrawy mięsne:… Czytaj dalej »HACCP Catering w Plenerze

HACCP Bufet z Obiadami i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Bufet z Obiadami i z Cateringiem HACCP Bufet z Obiadami i z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bufetu z obiadami, oferującego catering – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sprzedaż wyrobów gotowych Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Bufetu z Obiadami i z Cateringiem Potrawy przygotowane z półproduktów Potrawy rybne: sałatki śledziowe , paluszki krabowe, ryba po… Czytaj dalej »HACCP Bufet z Obiadami i z Cateringiem

HACCP Catering z Przekąskami w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze HACCP Catering z Przekąskami w Plenerze Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu przekąsek w plenerze – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i przekąsek oraz umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku, przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu z Przekąskami w Plenerze Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni Przekąski: chipsy, paluszki itp. Napoje, soki z owoców: Coca Cola 0,5l 0,2l, Fanta 0,5l  0,2l,… Czytaj dalej »HACCP Catering z Przekąskami w Plenerze

HACCP Bufet z kanapkami

HACCP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem HACCP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bufetu z kanapkami, oferującego catering – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie tradycyjnym Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Catering potraw Przykładowe MENU dla Bufetu z Kanapkami i z Cateringiem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Kanapka w… Czytaj dalej »HACCP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem

HACCP Garmażerka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem HACCP Garmażerka z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla garmażerki z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla garmażerki która posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Przykładowe MENU dla Garmażerki z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy Zupy wywary sosy: rosół, pomidorowa, barszcz, krupnik, sos myśliwski, sos czosnkowy i winegret, czosnkowy, tysiąca wysp, cumberland, tatarski Potrawy mięsne: kotlety (drobiowe, wieprzowe,… Czytaj dalej »HACCP Garmażerka z Cateringiem

HACCP Pierogarnia z Cateringiem

HACCP GMP/GHP Pierogarnia z Cateringiem HACCP Pierogarnia z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pierogarni z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o surowiec/półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Dokumentacja opracowana dla pierogarni, która posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie tradycyjnym Dostawa… Czytaj dalej »HACCP Pierogarnia z Cateringiem

HACCP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem

HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem HACCP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja do produkcji posiłków w domu  cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład świadczy usługi gastronomiczne polegające na przygotowaniu posiłków we własnym domu. Posiłki zapakowane w opakowania zbiorcze lub jednorazowe, sprzedajemy do konsumpcji na wynos dla klienta indywidualnego. Prowadzimy również catering. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec / półprodukt (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem… Czytaj dalej »HACCP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem

HACCP GMP GHP Gastronomia od surowca Kup On-Line

HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem

HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Cateringiem HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem      Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii od surowca z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem z mrożonych) posiłki podajemy do konsumpcji na miejscu. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. wzór gotowiec Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i… Czytaj dalej »HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem