Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Catering

Catering

HACCP Catering – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Catering – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem

HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla firmy, która oferuje piwo z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i zakąsek oraz potraw gotowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przyjęcie gotowych posiłków od firmy zewnętrznej, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem

HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii od surowca z alkoholem i z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: serwowanie potraw i napojów obsługa w systemie tradycyjnym Przykładowe MENU dla Gastronomii od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy Zupy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Alkoholem i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zakładu, który organizuje imprezy z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Księga HACCP opracowana dla zakładu który Gotuje posiłki od surowca. Posiłki gotujemy do konsumpcji na miejscu a także na wynos dla klienta indywidualnego oraz prowadzimy catering do sklepów, firm – dania obiadowe. Prowadzimy organizację imprez w lokalu i poza naszym lokalem. Przykładowe MENU dla Organizacji Imprez z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem

HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali weselnej z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja przygotowana dla zakładu który przygotowuje potrawy od samego surowca (obróbki brudnej). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Serwowanie potraw i napojów, Obsługa w systemie tradycyjnym. Catering potraw Przykładowe MENU dla Sali Weselnej z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem

HACCP GMP GHP Stołówka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Stołówka z Cateringiem HACCP GMP GHP Stołówka z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki  z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który gotuje posiłki od surowca z obróbką wstępną i wydaje w stołówce. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” serwowanie potraw i napojów obsługa w systemie tradycyjnym catering potraw Przykładowe MENU dla Stołówki z Cateringiem Potrawy przygotowywane od surowca: Zupy, wywary:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Stołówka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Dom Weselny z Cateringiem

HACCP GHP GMP Dom Weselny z Cateringiem HACCP GMP GHP Dom Weselny z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla domu weselnego z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sporządzanie potraw od podstaw i serwowaniu ich gościom Organizacja imprez okolicznościowych Bezpośrednia obsługa gości indywidualnych Przykładowe MENU dla Domu Weselnego z Cateringiem  Potrawy przygotowywane od surowca: Zupy, sosy: rosół, żurek… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Dom Weselny z Cateringiem

HACCP GMP GHP Zajazd BIO ECO z Cateringiem

HACCP GMP GHP Zajazd BIO ECO z Cateringiem HACCP GMP GHP Zajazd BIO ECO z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zajazdu z żywnością bio eco, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw. Potrawy serwowane w lokalu będą się zmieniały w zależności od sezonu oraz dostępności surowców. Dania przygotowywane są na miejscu z surowców, nie używa się półproduktów. Na okres letni przewidziane jest otwarcie ogródka letniego. Menu… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Zajazd BIO ECO z Cateringiem

HACCP GMP GHP Catering w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering w Plenerze HACCP GMP GHP Catering w Plenerze   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu w plenerze, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Firma cateringowa zajmująca się organizacją imprez plenerowych. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty, sprzedaż potraw przyjętych z firmy, która przygotowała wcześniej i dowiozła do naszego zakładu, sprzedaż napojów alkoholowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu w Plenerze… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Catering w Plenerze

HACCP GMP GHP Bufet z Obiadami i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Bufet z Obiadami i z Cateringiem HACCP GMP GHP Bufet z Obiadami i z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bufetu z obiadami, oferującego catering – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sprzedaż wyrobów gotowych Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Bufetu z Obiadami i z Cateringiem Potrawy przygotowane z półproduktów Potrawy rybne: sałatki śledziowe , paluszki krabowe,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Bufet z Obiadami i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu przekąsek w plenerze – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i przekąsek oraz umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku, przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu z Przekąskami w Plenerze Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni Przekąski: chipsy, paluszki itp. Napoje, soki z owoców: Coca Cola 0,5l 0,2l, Fanta… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze

HACCP GMP GHP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem HACCP GMP GHP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bufetu z kanapkami, oferującego catering – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie tradycyjnym Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Catering potraw Przykładowe MENU dla Bufetu z Kanapkami i z Cateringiem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem

HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla garmażerki z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla garmażerki która posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Przykładowe MENU dla Garmażerki z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy Zupy wywary sosy: rosół, pomidorowa, barszcz, krupnik, sos myśliwski, sos czosnkowy i winegret, czosnkowy, tysiąca wysp, cumberland, tatarski Potrawy mięsne: kotlety… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Pierogarnia z Cateringiem

HACCP GMP/GHP Pierogarnia z Cateringiem HACCP GMP GHP Pierogarnia z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pierogarni z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o surowiec/półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Dokumentacja opracowana dla pierogarni, która posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pierogarnia z Cateringiem

HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem

HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja do produkcji posiłków w domu  cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład świadczy usługi gastronomiczne polegające na przygotowaniu posiłków we własnym domu. Posiłki zapakowane w opakowania zbiorcze lub jednorazowe, sprzedajemy do konsumpcji na wynos dla klienta indywidualnego. Prowadzimy również catering. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec / półprodukt (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem

HACCP GMP GHP Gastronomia od surowca Kup On-Line

HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Cateringiem

HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Cateringiem HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Cateringiem      Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii od surowca z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem z mrożonych) posiłki podajemy do konsumpcji na miejscu. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. wzór gotowiec Serwis potraw do konsumpcji na… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Gastronomia od Surowca z Cateringiem