Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Fast Food - Kebab - Tosty

Fast Food – Kebab – Tosty

HACCP Fast Food Kebab Tosty – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Fast Food Kebab Tosty – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem

HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla  kebaba z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kebaba z Dowozem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab w bułce mały, kebab w… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem

HACCP GMP GHP Döner Kebab z Dowozem

HACCP GMP GHP Doner Kebab z Dowozem HACCP GMP GHP Doner Kebab z Dowozem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla doner kebaba z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Doner Kebaba z Dowozem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mieszane: Kebab – w bułce lub z frytkami Potrawy bezmięsne: frytki, ziemniaki opiekane Surówki, warzywa, owoce: z kapusty (świeżej, kiszonej) ogórków, marchewki, sałaty, pomidorów Sosy: ketchup, musztarda, siedem wysp. itp Potrawy gotowe, kupowane w… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Döner Kebab z Dowozem

HACCP GMP GHP Kebab Turecki

HACCP GMP GHP Kebab Turecki HACCP GMP GHP Kebab Turecki   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kebaba tureckiego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Kebaba Tureckiego Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mieszane: Kebaby w tortilli (mały kebab w tortilli, duży kebab w tortilli, mega kebab w tortilli, jalapeno kebab, kebab dla dzika, mega kebab dla dzika) Kebaby w bułce (mały kebab w bułce, duży kebab w bułce) Kebab Box i Grek Box Kebab z ziemniakiem Frytki… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kebab Turecki

HACCP GMP GHP Zakręcony Ziemniaczek

HACCP GMP GHP Zakręcony Ziemniaczek HACCP GMP GHP Zakręcony Ziemniaczek   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla tzw. zakręconego ziemniaczka / zakręconej frytki, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Wózek mobilny wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, przeznaczonej do gastronomii, wyposażony w baniak na wodę zimną i warnik na wodę ciepłą, podłączany do prądu z sieci lub w przypadku braku takiej możliwości – baniakiem z kranikiem na wodę ciepłą ogrzewaną z grzałki podłączanej do akumulatora. Potrawy podajemy na papierowych… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Zakręcony Ziemniaczek

HACCP GMP GHP Bar Fast Food i Piwo

HACCP GMP GHP Bar Fast Food i Piwo HACCP GMP GHP Bar Fast Food i Piwo   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla baru z fast foodem i piwem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Baru z Fast Foodem i Piwem Dostawa surowca / półproduktu odbywa się zawsze przed otwarciem zakładu. Wielkość i częstotliwość dostaw realizowana będzie w oparciu o harmonogram, sporządzany okresowo na potrzeby żywienia. Przewiduje się, że produkty łatwopsujące się przechowywane będą w urządzeniach… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Bar Fast Food i Piwo

HACCP GMP GHP Zapiekanki

HACCP GMP GHP Zapiekanki HACCP GMP GHP Zapiekanki   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zapiekanek, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład zajmuje się sprzedażą potraw przygotowywanych z półproduktów i potraw gotowych po podgrzaniu bez cateringu. Przykładowe MENU dla Zapiekanek Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mieszane: zapiekanka z boczkiem / szynką / salami, nuggetsy, stripsy, skrzydełka, Shoarma, podpłomyk z prosciutto, z boczkiem, hot dog, sałatka z kurczakiem, wrap z kurczakiem, burger Potrawy rybne: podpłomyk z łososiem Potrawy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Zapiekanki

HACCP GMP GHP Fast Food z Kuchnią Polską

HACCP GMP GHP Fast Food z Kuchnią Polską HACCP GMP GHP Fast Food z Kuchnią Polską   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla punktu z fast foodem oraz daniami kuchni polskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład zajmuje się sprzedażą potraw przygotowywanych z półproduktów i potrawy gotowe dostarczone przez firmę zewnętrzną (z cateringu) Przykładowe MENU dla Fast Foodu z Kuchnią Polską Potrawy przygotowywane z półproduktów: Zupy, wywary, sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów w lokalu),… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Fast Food z Kuchnią Polską

HACCP GMP GHP Food Truck Kebab

HACCP GMP GHP Food Truck Kebab HACCP GMP GHP Food Truck Kebab   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z kebabem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Do lokalu produkty są przywożone codziennie, już po wstępnej obróbce, przygotowane do smażenia czy gotowania oraz dania gotowe. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Kebabem Potrawy przygotowywane z półproduktów: Potrawy mięsne: kebab, kebab w bułce, kebab… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Kebab

HACCP GMP GHP Bar z Fast Foodem

HACCP GMP GHP Bar z Fast Foodem HACCP GMP GHP Bar z Fast Foodem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla baru z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie tradycyjnym Catering potraw Przykładowe MENU dla Baru z Fast Foodem Potrawy przygotowywane zaczynając od obróbki wstępnej: Zupy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Bar z Fast Foodem

HACCP Food Truck Kiełbasa z grilla

HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna        Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: kiełbasa z grilla, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo

HACCP GMP GHP Kebab z Piwem

HACCP GMP GHP Kebab z Piwem   HACCP GMP GHP Kebab z Piwem     Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kebaba z piwem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kebaba z Piwem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mieszane: kebab drobiowy bądź wołowy (chleb… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kebab z Piwem

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP GHP Fast Food

HACCP GMP GHP Fast Food HACCP GMP GHP Fast Food       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla fast foodu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż potraw przygotowywanych z półproduktów i potraw gotowych po podgrzaniu bez cateringu.   Przykładowe MENU dla Fast Foodu Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy wywary sosy: Żurek, flaki, gulasz Potrawy mięsne: Karczek, schab, kiełbasa, kaszanka, boczek Potrawy mieszane: Hot dog, hamburger, zapiekanka Potrawy bezmięsne; frytki, wyjmujemy z zamrażarki… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Fast Food