Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Garmażerka - Pierogi

Garmażerka – Pierogi

HACCP Garmażerka Pierogi – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Garmażerka Pierogi – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Garmażerka

HACCP GMP GHP Garmażerka HACCP GMP GHP Garmażerka   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla garmażerki, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla garmażerki w której posiłki gotuje się w oparciu o półprodukty, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Przykładowe MENU dla Garmażerki Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Zupy wywary sosy: pomidorowa, kalafiorowa, żurek, grochowa, dyniowa, krupnik, barszcz czerwony, jarzynowa, kapuśniak, rosół, sos jasny, sos pieczeniowy Potrawy mięsne: kotlet mielony, kotlet schaby, kotlet drobiowy, bitki wieprzowe, karmidle, gulasz wieprzowy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Garmażerka

HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla garmażerki z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla garmażerki która posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Przykładowe MENU dla Garmażerki z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy Zupy wywary sosy: rosół, pomidorowa, barszcz, krupnik, sos myśliwski, sos czosnkowy i winegret, czosnkowy, tysiąca wysp, cumberland, tatarski Potrawy mięsne: kotlety… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Pierogarnia z Półproduktów

HACCP GMP/GHP Pierogarnia z Półproduktów HACCP GMP GHP Pierogarnia z Półproduktów   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pierogarni z półproduktów, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii, w oparciu o półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sprzedaż „na wynos” Obsługa w systemie tradycyjnym Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Pierogarni z Półproduktów Potrawy przygotowywane w oparciu… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pierogarnia z Półproduktów

HACCP GMP GHP Pierogarnia z Cateringiem

HACCP GMP/GHP Pierogarnia z Cateringiem HACCP GMP GHP Pierogarnia z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pierogarni z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o surowiec/półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Dokumentacja opracowana dla pierogarni, która posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pierogarnia z Cateringiem