Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Gastronomia mobilna

Gastronomia mobilna

HACCP Gastronomia mobilna – Food Truck – Sklep Mobilny – Przyczepa – Kontener – Riksza – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Food Truck – Sklep Mobilny – Przyczepa – Kontener – Riksza – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki

HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze słodkimi kuleczkami / food trucka ze sweet balls, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sweet Kuleczki są wypiekane na bazie ciasta do gofrów. Przykładowe MENU dla Food Trucka ze Sweet Kuleczkami  Desery z półproduktów Desery: sweet kuleczki Napoje gorące: kawa, herbata Napoje: granity owocowe Potrawy gotowe: Napoje: różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki

HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie

HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni holenderskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Kuchni Holenderskiej w Przyczepie Potrawy przygotowywane z półproduktów: Stroopwafle, Loliwafle (gofry na patyku), Poffertjes (mini naleśniki) Napoje gorące: kawa, gorąca czekolada belgijska, kawa mrożona Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Nr konta:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie

HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry

HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z lodami i goframi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Lodami i Goframi Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody gałkowe o różnych smakach Lody sorbety o różnych smakach Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Napoje: Slushy Potrawy gotowe Ciasta: kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry

HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe

HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla rikszy z lodami gałkowymi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.   Lody „Ice-Cool Lody Naturalne” Lody przywiezione są samochodem firmy zewnętrznej. Po sprawdzeniu jakości, sortuję, układam  i wkładam do mroźni. Przykładowe MENU dla Rikszy z Lodami Gałkowymi Lody gałkowe, desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, owoce świeże, do dekoracji typu:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe

HACCP GMP GHP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP GMP GHP Wózek z Lodami Tajskimi HACCP GHP GMP Wózek z Lodami Tajskimi   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów tajskich, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Produkcja lodów tajskich: Pracownik obsługujący punkt sprzedaży wytwarza lody z mieszanki. Produkcja lodów polega na wylaniu wcześniej przygotowanej mieszanki / mleka i dodaniu owoców na patelnię mrożącą, rozprowadzeniu po niej owoców. Po zamrożeniu zbierane są zmrożone rulony. Produkcja odbywa się bezpośrednio na życzenie klienta, gdzie z przygotowanych wcześniej półproduktów przyrządza się wyrób… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP GMP GHP Food Truck Pizza

HACCP GMP GHP Food Truck Pizza HACCP GMP GHP Food Truck Pizza   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z pizzą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Pizzą Potrawy mieszane Pizza od maki i drożdży / sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana Pizza z gotowego ciasta / sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana, owoce… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Pizza

HACCP GMP GHP Food Truck Naleśniki

HACCP GMP GHP Food Truck Naleśniki HACCP GMP GHP Food Truck Naleśniki   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z naleśnikami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Naleśnikami Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mieszane: Naleśniki + ser, szynka, Naleśniki + ser, szynka, jajko, Naleśniki + ser, szynka, pieczarki, Naleśniki + ser szynka, sałata, pomidor, Naleśniki EXTRA HOT + ser, kiełbasa chorizo, papryka habanero, Naleśniki + ser, ser mozarella, kiełbasa chorizo, Naleśniki +… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Naleśniki

HACCP GMP GHP Food Truck Pieczywo

HACCP GMP GHP Food Truck Pieczywo HACCP GMP GHP Food Truck Pieczywo   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą pieczywa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przedmiotem działalności  jest  prowadzenie  sprzedaży i przewozu pieczywa. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Pieczywem W systemie na stanowisku z obsługą tradycyjną zza lady Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Pieczywo

HACCP GMP GHP Food Truck Ryba Smażona

HACCP GMP GHP Food Truck Ryba Smażona HACCP GMP GHP Food Truck Ryba Smażona       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze smażoną rybą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż smażonej ryby różnego gatunku; surówki oraz napoje do spożycia na wynos są dostarczane przez producenta. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Rybą Smażoną Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mięsne: ryba smażona, ryby pieczone Potrawy mieszane: ryba smażona z pieczywem… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Ryba Smażona

HACCP GMP GHP Food Truck Ryby

HACCP GMP GHP Food Truck Ryby HACCP GMP GHP Food Truck Ryby       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład prowadzi sprzedaż ryb oraz konserw rybnych w puszkach i w słoikach, prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Ryby

HACCP GMP GHP Food Truck Wędliny i Mięsa

HACCP GMP GHP Food Truck Wędliny i Mięsa HACCP GMP GHP Food Truck Wędliny i Mięsa   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą wędlin i mięsa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Wędlinami i Mięsem Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: W systemie zza lady, na półkach sklepowych W opakowaniach jednostkowych, środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych opakowaniach przez producentów, konserwy mięsne, tłuszcze roślinne,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Wędliny i Mięsa

HACCP Food Truck Kiełbasa z grilla

HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna        Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: kiełbasa z grilla, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Mobilny Sklep Spożywczy Kup On-Line

HACCP GMP GHP Mobilny Sklep Spożywczy

HACCP GMP/GHP Mobilny Sklep Spożywczy HACCP GMP GHP Mobilny Sklep Spożywczy      Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla mobilnego sklepu spożywczego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny, tj. „zza lady” środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: wędliny i wyroby wędliniarskie, przetworów owocowo-warzywnych, konserw mięsnych, rybnych i owocowo-warzywnych, przekąsek typu snack, jaj, tłuszczów roślinnych, zwierzęcych oraz emulsji tłuszczowych,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Mobilny Sklep Spożywczy

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Przyczepa Gastronomiczna – Kurczak z Rożna HACCP GMP GHP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna     Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przyczepy gastronomicznej z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Przyczepy Gastronomicznej z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: świeży kurczak w przyprawach, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna