Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Gastronomia mobilna

Gastronomia mobilna

HACCP Gastronomia mobilna – Food Truck – Sklep Mobilny – Przyczepa – Kontener – Riksza – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Food Truck Sweet Kuleczki

HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki HACCP Food Truck Sweet Kuleczki   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze słodkimi kuleczkami / food trucka ze sweet balls, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sweet Kuleczki są wypiekane na bazie ciasta do gofrów. Przykładowe MENU dla Food Trucka ze Sweet Kuleczkami  Desery z półproduktów Desery: sweet kuleczki Napoje gorące: kawa, herbata Napoje: granity owocowe Potrawy gotowe: Napoje: różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda, cola, soki… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Sweet Kuleczki

HACCP Kuchnia Holenderska w Przyczepie

HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie HACCP Kuchnia Holenderska w Przyczepie Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni holenderskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Kuchni Holenderskiej w Przyczepie Potrawy przygotowywane z półproduktów: Stroopwafle, Loliwafle (gofry na patyku), Poffertjes (mini naleśniki) Napoje gorące: kawa, gorąca czekolada belgijska, kawa mrożona Zamów komplet dokumentacji HACCP Kuchnia Holenderska w Przyczepie – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr.… Czytaj dalej »HACCP Kuchnia Holenderska w Przyczepie

HACCP Food Truck Lody i Gofry

HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry HACCP Food Truck Lody i Gofry   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z lodami i goframi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Lodami i Goframi Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody gałkowe o różnych smakach Lody sorbety o różnych smakach Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Napoje: Slushy Potrawy gotowe Ciasta: kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche Zamów komplet… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Lody i Gofry

HACCP Riksza Lody Gałkowe

HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe HACCP Riksza Lody Gałkowe   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla rikszy z lodami gałkowymi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.   Lody „Ice-Cool Lody Naturalne” Lody przywiezione są samochodem firmy zewnętrznej. Po sprawdzeniu jakości, sortuję, układam  i wkładam do mroźni. Przykładowe MENU dla Rikszy z Lodami Gałkowymi Lody gałkowe, desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, owoce świeże, do dekoracji typu: truskawki, maliny… Czytaj dalej »HACCP Riksza Lody Gałkowe

HACCP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP GMP GHP Wózek z Lodami Tajskimi HACCP Wózek z Lodami Tajskimi   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów tajskich, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Produkcja lodów tajskich: Pracownik obsługujący punkt sprzedaży wytwarza lody z mieszanki. Produkcja lodów polega na wylaniu wcześniej przygotowanej mieszanki / mleka i dodaniu owoców na patelnię mrożącą, rozprowadzeniu po niej owoców. Po zamrożeniu zbierane są zmrożone rulony. Produkcja odbywa się bezpośrednio na życzenie klienta, gdzie z przygotowanych wcześniej półproduktów przyrządza się wyrób… Czytaj dalej »HACCP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP Food Truck Pizza

HACCP GMP GHP Food Truck Pizza HACCP Food Truck Pizza   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z pizzą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Pizzą Potrawy mieszane Pizza od maki i drożdży / sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana Pizza z gotowego ciasta / sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana, owoce Sosy do… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Pizza

HACCP Food Truck Pieczywo

HACCP GMP GHP Food Truck Pieczywo HACCP Food Truck Pieczywo   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą pieczywa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przedmiotem działalności  jest  prowadzenie  sprzedaży i przewozu pieczywa. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Pieczywem W systemie na stanowisku z obsługą tradycyjną zza lady Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Pieczywo

HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP GMP GHP Food Truck Naleśniki HACCP Food Truck Naleśniki   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z naleśnikami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Naleśnikami Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mieszane: Naleśniki + ser, szynka, Naleśniki + ser, szynka, jajko, Naleśniki + ser, szynka, pieczarki, Naleśniki + ser szynka, sałata, pomidor, Naleśniki EXTRA HOT + ser, kiełbasa chorizo, papryka habanero, Naleśniki + ser, ser mozarella, kiełbasa chorizo, Naleśniki + ser, ser… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP GMP GHP Food Truck Ryba Smażona HACCP Food Truck Ryba Smażona       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze smażoną rybą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż smażonej ryby różnego gatunku; surówki oraz napoje do spożycia na wynos są dostarczane przez producenta. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Rybą Smażoną Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mięsne: ryba smażona, ryby pieczone Potrawy mieszane: ryba smażona z pieczywem i surówkami… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryby

HACCP GMP GHP Food Truck Ryby HACCP Food Truck Ryby       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład prowadzi sprzedaż ryb oraz konserw rybnych w puszkach i w słoikach, prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny,… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Ryby

HACCP Food Truck Wędliny i Mięsa

HACCP GMP GHP Food Truck Wędliny i Mięsa HACCP Food Truck Wędliny i Mięsa   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą wędlin i mięsa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Wędlinami i Mięsem Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: W systemie zza lady, na półkach sklepowych W opakowaniach jednostkowych, środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych opakowaniach przez producentów, konserwy mięsne, tłuszcze roślinne, zwierzęce oraz… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Wędliny i Mięsa

HACCP Food Truck Kiełbasa z grilla

HACCP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Food Truck Kurczak z Rożna HACCP Food Truck Kurczak z Rożna        Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: kiełbasa z grilla, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, stripsy,… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Mobilny Sklep Spożywczy Kup On-Line

HACCP Mobilny Sklep Spożywczy

HACCP GMP/GHP Mobilny Sklep Spożywczy HACCP Mobilny Sklep Spożywczy      Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla mobilnego sklepu spożywczego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny, tj. „zza lady” środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: wędliny i wyroby wędliniarskie, przetworów owocowo-warzywnych, konserw mięsnych, rybnych i owocowo-warzywnych, przekąsek typu snack, jaj, tłuszczów roślinnych, zwierzęcych oraz emulsji tłuszczowych, produkty mrożone… Czytaj dalej »HACCP Mobilny Sklep Spożywczy

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Przyczepa Gastronomiczna – Kurczak z Rożna HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna     Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przyczepy gastronomicznej z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Przyczepy Gastronomicznej z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: świeży kurczak w przyprawach, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna,… Czytaj dalej »HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna