HACCP GMP GHP Bar Fast Food i Piwo
HACCP Bar Fast Food i Piwo
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla baru z fast foodem i piwem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Baru z Fast Foodem i Piwem
- Dostawa surowca / półproduktu odbywa się zawsze przed otwarciem zakładu.
- Wielkość i częstotliwość dostaw realizowana będzie w oparciu o harmonogram, sporządzany okresowo na potrzeby żywienia.
- Przewiduje się, że produkty łatwopsujące się przechowywane będą w urządzeniach chłodniczych, dostosowanych do asortymentu i odpowiednich warunków przechowywanie.
- Mięso, drób, dostarczane będą wstępnie oczyszczone i podzielone na gatunki konsumenckie.
- Produkty suche dostarczane będą w opakowaniach fabrycznych do obrotu hurtowego; w kartonach, workach, paczkach i lekkich opakowaniach drewnianych.
- Piwo, napoje, soki, dostarczane będą w transportach zwrotnych.
- Krótki opis swojej produkcji: półprodukty kupuję w hurtowni, przywiezione są samochodem firmy zewnętrznej. Po sprawdzeniu jakości, sortuję, układam na półkach w barze i wkładam do ”zamrażarki” lodówki, warzywa do lodówki.
Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty.
- Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, pomidorowy ostry
- Potrawy mięsne: Kebab wołowo – wieprzowy……
- Potrawy mieszane:
- Kebab w picie mały (mięso, surówka, sos)
- Kebab w picie średni (mięso, surówka, sos)
- Kebab w picie mega (mięso, surówka, sos)
- Kebab w picie XXL (mięso, surówka, sos)
- Kebab box mały (mięso, frytki, ser żółty, surówka, kukurydza, szczypiorek, sos)
- Kebab box duży (mięso, frytki, ser żółty, surówka, kukurydza, szczypiorek, sos)
- Zestaw obiadowy (mięso, frytki, surówka, sos, ogórek, pomidor, kukurydza)
- Zestaw dla dzieci:
- Nuggetsy (5 nuggetsów, frytki, surówka, sos + dowolny sok 330ml Cappy)
- Kurczaczek (mięso, frytki, surówka, sos + dowolny sok 330ml Cappy)
- Potrawy bezmięsne: frytki
- Surówki, warzywa owoce: surówki z kapusty biała, czerwona, szczypiorek, ogórek, pomidor
- Napoje, soki z owoców: soki w butelce
- Napoje bezalkoholowe: Coca-cola, Mirinda, 7Up, Sprite, Fanta, Lipton
- Napoje alkoholowe: piwo butelka, piwo lane z dystrybutora
Zamów komplet dokumentacji HACCP Bar Fast Food i Piwo – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 04.28.03 1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów 2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.