Przejdź do treści

HACCP Bistro

HACCP Bistro

HACCP Bistro

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bistro z potrawami z półproduktów, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu,
    Sprzedaż „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego / catering

Przykładowe MENU dla Bistro

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Potrawy rybne: sałatki śledziowe, paluszki krabowe, ryba po grecku, kotlety rybne, filety z ryby
    • Potrawy mieszane: bigos, fasola po bretońsku, gulasz z łopatki wieprzowej, naleśniki nadziewane parówką, paszteciki, krokiety
    • Potrawy bezmięsne: pierogi ruskie, pierogi ze szpinakiem, pierogi z serem, pierogi  truskawkami, pierogi z kapustą i grzybami placki ziemniaczane, kopytka, frytki
    • Zimne potrawy mieszane: galaretka z kurczaka, galaretka wieprzowa
    • Desery, ciasta: naleśniki z serem, ciasto orzechowiec, ciasto drożdżowe, sernik, ciasto kruche
    • Soki, kompoty: jabłkowe, wiśniowe, czereśniowe, z suszonych owoców
    • Napoje gorące: kawa herbata
  2. Potrawy gotowe
    • Napoje bezalkoholowe: Coca-cola, Sprite, woda, Mirinda, Pepsi, napoje w kartonikach, soki i napoje w opakowaniach plastikowych.

Zamów komplet dokumentacji HACCP Bistro  – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 03-28-03 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
        2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Bistro