Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem

HACCP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bufetu z kanapkami, oferującego catering – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos”
  • Serwowanie potraw i napojów
  • Obsługa w systemie tradycyjnym
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
  • Catering potraw
HACCP Bufet z kanapkami

HACCP Bufet z kanapkami

Przykładowe MENU dla Bufetu z Kanapkami i z Cateringiem

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Kanapka w półbagietce z jajkiem i awokado
    • Kanapka w półbagietce z szynka i serem i ogórek kiszony
    • Kanapka w półbagietce z serem żółtym pleśniowym i miodem
    • Kanapka w półbagietce z pierś z kurczaka w ziołach, ser mozzarella, czerwona cebula, ogórek
    • Kanapka w półbagietce szynka wędzona, ser camembert, suszone pomidory, sałata lodowa
  2. Sałatki
    • Sałatka z kurczakiem w gruszkach: pierś z kurczaka, rukola, sałata, gruszka, żurawina, migdały, sos mango
    • Sałatka z kurczakiem: pierś z kurczaka, sałaty, kiełki, brokuł, rzodkiewka, marchew, świeże zioła, papryka, pomidor
    • Sałatka z fetą: feta, mieszanka sałat, kiełki, brokuł, rzodkiewka, marchew, świeże zioła, świeży ogórek, pomidor
    • Kawa z ekspresu automatycznego
  3. Potrawy gotowe:
    • Bułki z szynką i serem, bułka z serem i miodem, bułka z kurczakiem
    • Sałatki, surówki; sałatka fit, sałatka kuskus, sałatka por i łosoś
    • Napoje bezalkoholowe: Coca-Cola, Sprint, Tymbark, Tiger

Zamów komplet dokumentacji HACCP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem – wysyłając

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 04.28.04 
Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 885 630 205 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Bufet z kanapkami