HACCP GMP GHP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem
HACCP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bufetu z kanapkami, oferującego catering – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos”
- Serwowanie potraw i napojów
- Obsługa w systemie tradycyjnym
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
- Catering potraw

HACCP Bufet z kanapkami
Przykładowe MENU dla Bufetu z Kanapkami i z Cateringiem
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
- Kanapka w półbagietce z jajkiem i awokado
- Kanapka w półbagietce z szynka i serem i ogórek kiszony
- Kanapka w półbagietce z serem żółtym pleśniowym i miodem
- Kanapka w półbagietce z pierś z kurczaka w ziołach, ser mozzarella, czerwona cebula, ogórek
- Kanapka w półbagietce szynka wędzona, ser camembert, suszone pomidory, sałata lodowa
- Sałatki
- Sałatka z kurczakiem w gruszkach: pierś z kurczaka, rukola, sałata, gruszka, żurawina, migdały, sos mango
- Sałatka z kurczakiem: pierś z kurczaka, sałaty, kiełki, brokuł, rzodkiewka, marchew, świeże zioła, papryka, pomidor
- Sałatka z fetą: feta, mieszanka sałat, kiełki, brokuł, rzodkiewka, marchew, świeże zioła, świeży ogórek, pomidor
- Kawa z ekspresu automatycznego
- Potrawy gotowe:
- Bułki z szynką i serem, bułka z serem i miodem, bułka z kurczakiem
- Sałatki, surówki; sałatka fit, sałatka kuskus, sałatka por i łosoś
- Napoje bezalkoholowe: Coca-Cola, Sprint, Tymbark, Tiger
Zamów komplet dokumentacji HACCP Bufet z Kanapkami i z Cateringiem – wysyłając
Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 04.28.04 Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 885 630 205 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.