Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Catering dla Szkoły

HACCP Catering dla Szkoły

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu dla szkoły, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Cateringu dla Szkoły

  1. Potrawy przygotowane od surowca
    • Zupy wywary sosy: kapuśniak, zupa buraczkowa, jarzynowa, krem z marchewki, groszku
    • Potrawy mięsne: gulasz z indyka, gulasz z cielęciny, kotlety z kurczaka pieczone
    • Potrawy rybne: filet z łososia, filet z dorsza pieczony, kotleciki rybne pieczone
    • Potrawy mieszane: bigos wegetariański, omlet, owsianka z owocem
    • Potrawy bezmięsne: pierogi, gulasz z ciecierzycą, soczewicą, kotlet z kalafiora i jajka
    • Dodatki, warzywa, surówki: pasztet z indyka, pasztet warzywny, hummus, pasta z pieczonej papryki, sałatka jajeczna
    • Kompoty, napoje, soki z owoców; koktajle owocowe, herbatki, lemoniady ……..
    • Desery, ciasta: naleśniki z serem i owocami, szarlotka, ciasto marchewkowe, placki ziemniaczane z gzikiem
    • Warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty kiszonej, surówka z pora, sałatka owocowa
    • Zimne potrawy mieszane: galaretka z kurczaka, sałatka grecka, sałatka cezar
  2. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Potrawy mięsne: gulasz z indyka, gulasz z cielęciny, kotlety z kurczaka pieczone
    • Potrawy rybne: filet z dorsza, paluszki rybne
    • Potrawy mieszane: gulasz wołowy / wieprzowy,
    • Potrawy bezmięsne: pierogi ruskie, pierogi ze serem
    • Soki, kompoty: sok wyciskany jabłkowy, marchewkowy, buraczkowy
    • Napoje gorące: kawa zbożowa, herbata ziołowa
  3. Potrawy gotowe
    • Zimne potrawy mieszane: zimne nóżki wieprzowe (galareta)…………………………………….
    • Pieczywo, desery, ciasta: chleb pszenny, mieszany, bułki, sernik, jabłecznik……………………..
    • Soki, kompoty: kompot z jabłek z czarną porzeczką………………………………………………….
    • Warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty białej, brokuł, jabłko……………………………..
    • Napoje bezalkoholowe: woda mineralna

Zamów komplet dokumentacji HACCP Catering dla Szkoły – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 300 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 26.27.02 
Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 885 630 205 (sieć Orange)
Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.