HACCP GMP GHP Catering dla Szkoły
HACCP Catering dla Szkoły
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu dla szkoły, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Cateringu dla Szkoły
- Potrawy przygotowane od surowca
- Zupy wywary sosy: kapuśniak, zupa buraczkowa, jarzynowa, krem z marchewki, groszku
- Potrawy mięsne: gulasz z indyka, gulasz z cielęciny, kotlety z kurczaka pieczone
- Potrawy rybne: filet z łososia, filet z dorsza pieczony, kotleciki rybne pieczone
- Potrawy mieszane: bigos wegetariański, omlet, owsianka z owocem
- Potrawy bezmięsne: pierogi, gulasz z ciecierzycą, soczewicą, kotlet z kalafiora i jajka
- Dodatki, warzywa, surówki: pasztet z indyka, pasztet warzywny, hummus, pasta z pieczonej papryki, sałatka jajeczna
- Kompoty, napoje, soki z owoców; koktajle owocowe, herbatki, lemoniady ……..
- Desery, ciasta: naleśniki z serem i owocami, szarlotka, ciasto marchewkowe, placki ziemniaczane z gzikiem
- Warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty kiszonej, surówka z pora, sałatka owocowa
- Zimne potrawy mieszane: galaretka z kurczaka, sałatka grecka, sałatka cezar
- Potrawy przygotowywane z półproduktów
- Potrawy mięsne: gulasz z indyka, gulasz z cielęciny, kotlety z kurczaka pieczone
- Potrawy rybne: filet z dorsza, paluszki rybne
- Potrawy mieszane: gulasz wołowy / wieprzowy,
- Potrawy bezmięsne: pierogi ruskie, pierogi ze serem
- Soki, kompoty: sok wyciskany jabłkowy, marchewkowy, buraczkowy
- Napoje gorące: kawa zbożowa, herbata ziołowa
- Potrawy gotowe
- Zimne potrawy mieszane: zimne nóżki wieprzowe (galareta)…………………………………….
- Pieczywo, desery, ciasta: chleb pszenny, mieszany, bułki, sernik, jabłecznik……………………..
- Soki, kompoty: kompot z jabłek z czarną porzeczką………………………………………………….
- Warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty białej, brokuł, jabłko……………………………..
- Napoje bezalkoholowe: woda mineralna
Zamów komplet dokumentacji HACCP Catering dla Szkoły – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 300 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 26.27.02 Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 885 630 205 (sieć Orange) Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.