HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Numer katalogowy 004,9 Przykładowe MENU: Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos bolognese, sos do sałatek Sałatki: Sałatka Figa z malinami, Sałata z awokado… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Numer katalogowy 004,8 Przykładowe MENU: Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab drobiowy bądź wołowy (chleb arabski „pita” + mięso+ sos+ surówki) ( bulka+ mięso+ sos+ surówki) ( zestaw… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Gastronomia Bub

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Gastronomia Bub Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, produkty gotowe, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Numer katalogowy 004,7 Przykładowe MENU: Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Burger – różne rodzaje, zapiekanka, skrzydełka w panierce, nagetsy, wrapsy, frytki, sałatka (grecka,… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Mała Gastronomia Kurczak z rożna

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Mała Gastronomia Kurczak z rożna Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, produkty gotowe, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Przykładowe MENU: Przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mięsne: Kurczak z rożna Potrawy mieszane: bułki z mięsem, ogórki kiszone Frytki Grupa – potrawy… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Kawiarnia

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Kawiarnia Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, produkty gotowe, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Numer katalogowy 004,5 Przykładowe MENU: Grupa – potrawy w oparciu o półprodukty: Napoje, soki z owoców; Napoje owocowe Owoce zakupione, przywiezione w opakowaniu zbiorczym, umyte, przechowuje w… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, produkty gotowe, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Numer katalogowy 004,4 Przykładowe MENU: Grupa – potrawy w oparciu o półprodukty: Zupy wywary sosy: Sos kanapkowy ( majonez mieszamy z wyciskanym w prasie czosnkiem,… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mięsne: Kurczak z rożna Krótki opis swojej produkcji: Dostawca dostarcz surowego przyprawionego kurczaka, który jest opiekany na rożnie i sprzedawany w torebkach Potrawy rybne: Surówki, warzywa owoce; Krótki opis swojej produkcji: Surówki różnego rodzaju… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki MENU Przykładowe Grupa – Potrawy przygotowywane z półproduktów: Potrawy mieszane: Kebab w cieście Wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu, na gotowy placek tortilla dajemy świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej), na nie aplikujemy sosy znajdujące się w dyspenserze do… Czytaj dalej

HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering

HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering

HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering  W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Kup On-Line. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty. Numer katalogowy 004/1 HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering Przykładowe MENU w zakładzie Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos mango-majonez, sos pomidorowy Potrawy mieszane: ZAPIEKANKI: CHORIZZO: Mozzarella, lazur, sos pomidorowy, chorizzo,… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Kup On-Line.  Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Sklepik szkolny, w którym sprzedawane są: kanapki z masłem, sałatą, wędliną, serem żółtym, papryką i ogórkiem przygotowywane w rano w szkole. W weekendy… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. Kup On-Line. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, sprzedażą do konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Przykładowe menu: Zupy wywary sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów… Czytaj dalej

Alergeny do MENU Gastronomia

Alergeny do MENU Gastronomia

Alergeny do MENU Gastronomia Zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (…), jesteśmy zobowiązani dołączyć do naszego menu listę alergenów. Informacje te muszą być dobrze widoczne dla konsumentów. Dokumentacja opracowana dla gastronomii…. Czytaj dalej

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. Kup On-Line. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Wysyłam na e-maila do 12 h Księga, GMP/GHP, dla Gastronomii  Numer katalogowy 002 Spis treści księgi GMP GHP Dobra Praktyka Produkcyjna… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy

HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy

HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. Kup On-Line. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Wysyłam na e-maila do 12 h Numer katalogowy 010 Zakres działalności HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy Maszyny i urządzenia: Krajalnica do… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu do kupienia On-Line, wysyłam na e-maila do 12 h. Desery przygotowywane z półproduktów: Lody Sorbety o różnych smakach. Lody Gałkowe o różnych smakach. ( lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy w zamrożonych cylindrach o pojemności 7,5L) Ciasta kremowe / bez kremów… Czytaj dalej

HACCP GHP/GMP Przedszkole

HACCP GHP/GMP Przedszkole

HACCP GHP/GMP Przedszkole Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. Kup On-Line. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. HACCP GHP/GMP Przedszkole Obiady z cateringu śniadania własne Wysyłam na e-maila do 12 h Numer katalogowy 009 Do Przedszkola zapraszamy dzieci w… Czytaj dalej

HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza

HACCP GHP GMP Riksza Lody Gałkowe

HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza Profesjonalnie opracowana dokumentacja po wymagania Sanepidu. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza Soki wyciskane Wysyłam na e-maila do 12 h Kup On-Line Numer katalogowy 007 Krótki opis swojej produkcji: Lody gałkowe, do punktu dostarczane są… Czytaj dalej