HACCP Food Truck Fast Food GHP/GMP dla Food Trucka

HACCP Food Truck Fast Food GHP/GMP dla Food Trucka

Wzorcowa Księga nr. 005.23 HM Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal / Kup Teraz lub przelew bankowy On-Line

Zamów księgę On-Line przelew bankowy.Przelew w zakładce zamówienie-kontakt

HACCP Food Truck Fast Food GHP/GMP dla Food Trucka

Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.

Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos.

HACCP GHP GMP FOOD TRUCK FAST FOODPrzykładowe Menu w zakładzie 

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty /
    • Potrawy mięsne: Kurczak świeży / marynowany z rożna, Kebab, mięso Gyros, Nuggetsy
    • Potrawy mieszane: hamburger, cheeseburger, chrupiący kurczak-burger, gyros-burger, Hod-dog, tortilla chrupiący kurczak, tortilla gyros, zapiekanki (z szynką, z kiełbasą, gyros) kapsalon, mega kubek, zestawy obiadowe: (zestaw kurczak-rożno, zestaw gyros),
    • Potrawy bezmięsne: frytki, zapiekanka z pieczarkami,
    • Surówki, sałatki: sałatka vege, sałatka gyros
    • Napoje gorące: kawa, herbata
  2. Grupa – Potrawy gotowe:
    • Sosy: hamburgerowy, curry, majonezowy, piri-piri, czosnkowy, musztarda, ketchup, sos BBQ
    • Napoje: Woda Mineralna, Coca-cola, Fanta, Sprite, Kinley, Fruzetea, Cappy, Powerade, Piwo z kija, piwo butelkowe
    • Inne: sałatka szwedzka, kukurydza z puszki, warzywa: pomidor, ogórek zielony, cebula, sałata zielona, kapusta pekińska, cebulka prażona

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Zobacz spis treści HACCP GMP/GHP Gastronomii z półproduktów

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej na stronie haccp-dokumenty.pl

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 12 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Wystaw własną opinię.

Twoja recenzja

Tagi , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.