Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Food Truck Fast Food

HACCP GHP GMP FOOD TRUCK FAST FOOD

HACCP Food Truck Fast Food

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

 

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakład ten, to punkt gastronomiczny dla osób, które potrzebują zjeść szybko. Oferujemy sprzedaż potraw typu fast-food oraz napojów – na miejscu jak i na wynos.

Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie ich konsumpcji klientowi. W hurtowniach kupujemy półprodukty, które są dostarczane w dniu sprzedaży, przed otwarciem lokalu; w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcję na 1 dzień. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  1. Przygotowanie potraw
  2. Serwowanie potraw i napojów
  3. Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”

Przykładowe MENU dla Food Trucka z Fast Foodem

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Potrawy mięsne: kiełbasa z grila, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, Stripsy, skrzydełka, Kebab, Mięso gyros, Nuggetsy
    • Potrawy mieszane: Pizza z mąki i drożdży (sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana); Pizza z gotowego ciasta (sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana, owoce); Sosy do pizzy: pomidorowy, bazyliowy; Hamburger, Cheeseburger, Chrupiący Kurczak-Burger, Gyros-Burger, Hod-dog, tortilla, Tortilla Gyros, zapiekanki (z szynką, z kiełbasą, gyros), Kapsalon – Mega Kubek, Kanapki z mięsem
    • Zestawy obiadowe: zestaw kurczak z rożna, zestaw gyros
    • Potrawy bezmięsne: frytki, pieczywo, kanapki z warzywami
    • Surówki, sałatki: sałatka vege, Sałatka Gyros
    • Napoje gorące: kawa, herbata
  2. Potrawy gotowe kupione w sklepie / hurtowni:
    • Sosy: hamburgerowy, curry, majonezowy, piri-piri, czosnkowy, musztarda, ketchup, sos BBQ
    • Napoje: Woda Mineralna, Coca-cola, Fanta, Sprite, Kinley, Fruzetea, Cappy, Powerade,
    • Napoje alkoholowe: Piwo z kija, piwo butelkowe
    • Inne: Sałatka Szwedzka, kukurydza z puszki, warzywa: pomidor, ogórek zielony, cebula, sałata zielona, kapusta pekińska, cebulka prażona

Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Fast Food – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 250 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07.28.01 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP GHP GMP FOOD TRUCK FAST FOOD