HACCP GMP GHP Food Truck Fast Food
HACCP Food Truck Fast Food
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakład ten, to punkt gastronomiczny dla osób, które potrzebują zjeść szybko. Oferujemy sprzedaż potraw typu fast-food oraz napojów – na miejscu jak i na wynos.
Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie ich konsumpcji klientowi. W hurtowniach kupujemy półprodukty, które są dostarczane w dniu sprzedaży, przed otwarciem lokalu; w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcję na 1 dzień. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Przygotowanie potraw
- Serwowanie potraw i napojów
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
Przykładowe MENU dla Food Trucka z Fast Foodem
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
- Potrawy mięsne: kiełbasa z grila, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, Stripsy, skrzydełka, Kebab, Mięso gyros, Nuggetsy
- Potrawy mieszane: Pizza z mąki i drożdży (sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana); Pizza z gotowego ciasta (sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana, owoce); Sosy do pizzy: pomidorowy, bazyliowy; Hamburger, Cheeseburger, Chrupiący Kurczak-Burger, Gyros-Burger, Hod-dog, tortilla, Tortilla Gyros, zapiekanki (z szynką, z kiełbasą, gyros), Kapsalon – Mega Kubek, Kanapki z mięsem
- Zestawy obiadowe: zestaw kurczak z rożna, zestaw gyros
- Potrawy bezmięsne: frytki, pieczywo, kanapki z warzywami
- Surówki, sałatki: sałatka vege, Sałatka Gyros
- Napoje gorące: kawa, herbata
- Potrawy gotowe kupione w sklepie / hurtowni:
- Sosy: hamburgerowy, curry, majonezowy, piri-piri, czosnkowy, musztarda, ketchup, sos BBQ
- Napoje: Woda Mineralna, Coca-cola, Fanta, Sprite, Kinley, Fruzetea, Cappy, Powerade,
- Napoje alkoholowe: Piwo z kija, piwo butelkowe
- Inne: Sałatka Szwedzka, kukurydza z puszki, warzywa: pomidor, ogórek zielony, cebula, sałata zielona, kapusta pekińska, cebulka prażona
Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Fast Food – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 250 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07.28.01 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.