HACCP GMP GHP Food Truck Pieczywo
HACCP Food Truck Pieczywo
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą pieczywa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przedmiotem działalności jest prowadzenie sprzedaży i przewozu pieczywa. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty.
Przykładowe MENU dla Food Trucka z Pieczywem
- W systemie na stanowisku z obsługą tradycyjną zza lady
- Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych
- Pieczywo żytnie
- Pieczywo pszenne
- Pieczywo mieszane
- Napoje – w butelkach, plastiku, szkle i puszkach
- Produkty spożywcze w opakowaniach jednostkowych
- Artykuły sypkie, makarony, ryż, konserwy itp.
- Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych
Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Pieczywo – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07.26.05 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.