HACCP GMP GHP Food Truck Ryby
HACCP Food Truck Ryby
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakład prowadzi sprzedaż ryb oraz konserw rybnych w puszkach i w słoikach, prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych.
- W sposób tradycyjny, tj. „zza lady”
- Urządzenie chłodnicze * + 4 °C ± 2 °C artykuły spożywcze nietrwałe mikrobiologiczne: lada chłodnicza / lodówka, w niej znajdują się:
- ryby wędzone (pakowane Vacuum): węgorz, śledzie, makrela, dorsz itd.
- ryby świeże: śledzie, halibut, makrela, łosoś, dorsz, pstrąg, flądra, leszcz, itp.
- Zamrażarka* + 4 °C ± 2 °C artykuły spożywcze nietrwałe mikrobiologiczne: ryby mrożone różnego gatunku: mintaj, dorsz, miruna itd.
- Inne produkty niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne) do przechowywania na półkach: konserwy rybne w puszkach i w słoikach
- Urządzenie chłodnicze * + 4 °C ± 2 °C artykuły spożywcze nietrwałe mikrobiologiczne: lada chłodnicza / lodówka, w niej znajdują się:
Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Ryby – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 210 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07.26.13 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.