HACCP GMP GHP Gastronomia z Wypiekiem Ciast
HACCP Gastronomia z Wypiekiem Ciast
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii z wypiekiem ciast, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Gastronomii z Wypiekiem Ciast
- Potrawy przygotowywane z półproduktów
- Zupy wywary sosy: pomidorowa, kalafiorowa, żurek, grochowa, dyniowa, krupnik ,barszcz czerwony, jarzynowa, kapuśniak, rosół, sos jasny, sos pieczeniowy
- Potrawy mięsne: kotlet mielony, kotlet schaby, kotlet drobiowy, bitki wieprzowe, karmidle, gulasz wieprzowy oraz wołowy, zrazy wieprzowe, rolady wieprzowe oraz wołowe
- Potrawy rybne: filety rybne panierowane (morszczuk, mintaj ,dorsz), ryby gotowane na parze
- Potrawy mieszane: spaghetti, łazanki z mięsem i kapustą, bigos, fasolka po bretońsku
- Potrawy bezmięsne: pierogi, naleśniki, knedle, kopytka, racuchy, kluski śląskie, kotlety jarskie z warzyw (kalafior, brokuł, marchew) potrawy jarskie z jajek i kasz
- Surówki, warzywa owoce: surówka z marchwi i jabłka , surówka z buraków, surówka z kapusty kiszonej, surówka z kapusty białej , surówka z kapusty pekińskiej , sałata lodowa , sałata masłowa , kapusta czerwona
- Desery, ciasta, pieczywo: torty, ciasta , ciasteczka , bułki pszenne , drożdżówki
Zamów komplet dokumentacji HACCP Gastronomia z Wypiekiem Ciast – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 300 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11.28.12 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.