Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Gastronomia z Wypiekiem Ciast

HACCP Gastronomia z Wypiekiem Ciast

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii z wypiekiem ciast, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Gastronomii z Wypiekiem Ciast

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Zupy wywary sosy: pomidorowa, kalafiorowa, żurek, grochowa, dyniowa, krupnik ,barszcz czerwony, jarzynowa, kapuśniak, rosół, sos jasny, sos pieczeniowy
    • Potrawy mięsne: kotlet mielony, kotlet schaby, kotlet drobiowy, bitki wieprzowe, karmidle, gulasz wieprzowy oraz wołowy, zrazy wieprzowe, rolady wieprzowe oraz wołowe
    • Potrawy rybne: filety rybne panierowane (morszczuk, mintaj ,dorsz), ryby gotowane na parze
    • Potrawy mieszane: spaghetti, łazanki z mięsem i kapustą, bigos, fasolka po bretońsku
    • Potrawy bezmięsne: pierogi, naleśniki, knedle, kopytka, racuchy, kluski śląskie, kotlety jarskie z warzyw (kalafior, brokuł, marchew) potrawy jarskie z jajek i kasz
    • Surówki, warzywa owoce: surówka z marchwi i jabłka , surówka z buraków, surówka z kapusty kiszonej, surówka z kapusty białej , surówka z kapusty pekińskiej , sałata lodowa , sałata masłowa , kapusta czerwona
    • Desery, ciasta, pieczywo: torty, ciasta , ciasteczka , bułki pszenne , drożdżówki

Zamów komplet dokumentacji HACCP Gastronomia z Wypiekiem Ciast – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 300 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11.28.12 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.