HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza

HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza

Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Szukając wpisz Księga nr., 07.02.21

HACCP GHP GMP Riksza Lody GałkoweKrótki opis swojej produkcji: Lody gałkowe, do punktu dostarczane są transportem zewnętrznym od producenta w chłodni w kuwetach o pojemności około 3L przed otwarciem punktu.. Po dostarczeniu do punktu, umieszcza się je we wnękach konserwatora chłodniczego. Pracownik nakłada gałki lodów używając dedykowanej do każdego smaku gałkownicy, przechowywanej w kuwecie (+ dezynfekcja Baktosanem / zalecane sparzanie raz dziennie wrzątkiem), podaje w wafelkach. W konserwatorze znajduje się 10 kuwet z lodami. Po zakończonym dniu pracy nie zostają żadne lody w rikszy. Lody dostarczane są  na bieżąco. W przypadku nie sprzedania w całości lodów danego dnia, lody zostają wydane przechodniom w ramach promocji za darmo.

Po dostarczeniu do punktu, umieszcza się je we wnękach konserwatora chłodniczego.

Desery przygotowywane z półproduktów: HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza

    • Lody gałkowe HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza
    • Soki wyciskane z owoców HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza

W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie dokumentacji. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła go do mnie. Dokumentacja będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Strona główna HACCP od Mietka

Więcej dokumentacji na mojej drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Tagi , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply