HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering

HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering 

HACCP GHP / GMP Mini Bistro CateringW dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Kup On-Line. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty.

Numer katalogowy 004/1

„Zamów Dokumentację Online”

HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering

Przykładowe MENU w zakładzie

Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos mango-majonez, sos pomidorowy
Potrawy mieszane: ZAPIEKANKI:
CHORIZZO: Mozzarella, lazur, sos pomidorowy, chorizzo, pomidorki koktajlowe, czerwona cebula, rukola
PAC-MAN: Mozzarella, cheddar, sos pomidorowy, sos bbq, chorizzo, czerwona cebula
KONKRET: Mozzarella, cheddar, sos śmietanowy, sos bbq, boczek, czerwona cebula, prażona cebulka, ogórek konserwowy
KONESER Mozzarella, mascarpone, sos pomidorowy, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, suszone pomidory, rukola
ŚMIETANKOWA FALA: Mozzarella, sos śmietanowy, łosoś, suszone pomidory, gruszka, pomidorki koktajlowe, koperek
KURA MAĆ: Mozzarella, cheddar, sos pomidorowy, kurczak bbq, czerwona cebula, ogórek konserwowy
Potrawy bezmięsne; łódeczki, frytki, krążki cebulowe, nachos zapiekane z serem,
Zapiekanki:
CIĄGNĄCA: Mozzarella, cheddar, feta, lazur, sos pomidorowy, pomidorki koktajlowe
KLASYK: Mozzarella, cheddar sos pomidorowy, pieczarki
SŁODKA PLEŚŃ: Mozzarella, gorgonzola, pasta z suszonych pomidorów, gruszka, rukola
Surówki, warzywa owoce; marchew, koperek, gruszka, pomarańcz, cytryna, suszone pomidory, jalapeno, czerwona cebula, koperek, bazylia, gruszka, pomidorki koktajlowe, cebula, pomarańcza cytryna, rukola, pieczarki, pomidory, czosnek, mango, cebula, jabłko,
Desery, ciasta, pieczywo: tarta z owocami, bagietka pszenna,
Napoje zimne i gorące: herbata rozgrzewająca(goździki, miód, cytryna, cynamon, pomarańcz) lemoniady, soki świeżo wyciskane, kompot, kawa czarna, kawa z mlekiem, herbata z cytryna, herbata owocowa,
Potrawy gotowe:
Zupy wywary sosy: sos barbecue, ketchup,
Napoje, soki z owoców; Coca-Cola, Sprite, Fanta, Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Woda,

Księga HACCP według Codex Alimentarius + GHP/GMP (Dobra Praktyka Higieniczna, Dobra Praktyka Produkcyjna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie dokumentacji. W takim przypadku wysyłam dokument od wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła go do mnie. Dokumentacja będzie przygotowana na podstawie Państwa opisu, wysyłam opracowaną księgę do 2/3 dni. Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Strona główna HACCP od Mietka

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

HACCP GHP / GMP Mini Bistro Catering 

Tagi , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply