HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering

HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering 

Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Szukając wpisz Księga nr., 17.02.21 Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos.

HACCP GHP/GMP Mini Bistro CateringPrzykładowe MENU w zakładzie HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering

Podział potraw na grupy

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów:
    • Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos mango-majonez, sos pomidorowy
    • Potrawy mieszane:

ZAPIEKANKI:

PAC-MAN: Mozzarella, cheddar, sos pomidorowy, sos bbq, chorizzo, czerwona cebula

CHORIZZO: Mozzarella, lazur, sos pomidorowy, chorizzo, pomidorki koktajlowe, czerwona cebula, rukola

KONESER Mozzarella, mascarpone, sos pomidorowy, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, suszone pomidory, rukola

ŚMIETANKOWA FALA: Mozzarella, sos śmietanowy, łosoś, suszone pomidory, gruszka, pomidorki koktajlowe, koperek

KURA MAĆ: Mozzarella, cheddar, sos pomidorowy, kurczak bbq, czerwona cebula, ogórek konserwowy

KONKRET: Mozzarella, cheddar, sos śmietanowy, sos bbq, boczek, czerwona cebula, prażona cebulka, ogórek konserwowy

  • Potrawy bezmięsne; łódeczki, frytki, krążki cebulowe, nachos zapiekane z serem,

Zapiekanki:

KLASYK: Mozzarella, cheddar sos pomidorowy, pieczarki

SŁODKA PLEŚŃ: Mozzarella, gorgonzola, pasta z suszonych pomidorów, gruszka, rukola

CIĄGNĄCA: Mozzarella, cheddar, feta, lazur, sos pomidorowy, pomidorki koktajlowe

  • Surówki, warzywa owoce; gruszka, pomidorki koktajlowe, cebula, pomarańcza cytryna, rukola, pieczarki, pomidory, czosnek, mango, cebula, jabłko, marchew, koperek, gruszka, pomarańcz, cytryna, suszone pomidory, jalapeno, czerwona cebula, koperek, bazylia,
  • Desery, ciasta, pieczywo: bagietka pszenna, tarta z owocami,
  • Napoje zimne i gorące: lemoniady, soki świeżo wyciskane, kompot, kawa czarna, kawa z mlekiem, herbata z cytryna, herbata owocowa, herbata rozgrzewająca(goździki, miód, cytryna, cynamon, pomarańcz)
  1. Potrawy gotowe:
    • Zupy wywary sosy: sos barbecue, ketchup,
    • Napoje, soki z owoców; Coca-Cola, Sprite, Fanta, Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Woda,

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować w swoim zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 umieszczony na mojej stronie Uzupełnienie dokumentacji po zakupie Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie.

Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Powrót do strony głównej HACCP od Mietka

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

HACCP GHP / GMP Mini Bistro Catering 

Tagi , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply