HACCP GHP/GMP Przedszkole

HACCP GHP/GMP Przedszkole
Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. Kup On-Line. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb.

HACCP GHP/GMP Przedszkole

HACCP GHP/GMP Przedszkole Obiady z cateringu śniadania własne

Wysyłam na e-maila do 12 h

Numer Księgi 009

„Zamów Dokumentację Online”

Do Przedszkola zapraszamy dzieci w wieku od 2,5 do 6 lat (czekają dwie grupy: maluchy i starszaki). Drzwi do naszego przytulnego, kameralnego domu otwarte są od poniedziałku do piątku, w godzinach od 6.30 do 17.00(z możliwością przyprowadzenia dziecka o 6.00 rano po wcześniejszym uzgodnieniu)

Grupa – Śniadania:

Posiłki gorące płatki owsiane, musli, owsianka, kiełbaski,

Śniadania przygotowane są na miejscu (kuchni przedszkolnej), przez pomoc nauczyciela. Śniadania są podawane na talerzach z porcelany.

Posiłki zimne: kanapki z szynką, serem, masłem, (dla alergików margaryna roślinna), warzywa: pomidor parzymy i obieramy ze skórki, ogórek zielony i kiszony, rzodkiewka, sałata, papryka, marchewka, owoce. Trzy rodzaje chleba: pszenno-żytni, razowy, chałka/wek.

Śniadania przygotowane są na miejscu (kuchni przedszkolnej), przez pomoc nauczyciela. Chleb kroimy, smarujemy masłem i nakładamy produkty. Warzywa przed podaniem myjemy pod bieżącą wodą i obieramy ze skórki, kroimy na kawałki.

Grupa – Obiad:

Posiłki gorące zupy: pomidorowa, ogórkowa, rosół, brokułowa, barszcz, krupnik, marchewkowa, mięso drobiowe, wieprzowe, wołowe, ryby, ziemniaki, ryż, kasza jaglana, orkiszowa, ciemny makaron, pierogi, naleśniki.

Odbiór posiłku od kierowcy z cateringu. Przenosimy do kuchni.: Posiłek jest przygotowany przez pomoc nauczyciele. Wydawanie ciepłych posiłków na talerze: zupa oraz drugie danie. Posiłek po dostarczeniu do przedszkola ma temperaturę: 60-70 stopni Celsjusza.

 Posiłki zimne warzywa: ogórki, marchewki, surówka.

Odbiór posiłku od kierowcy z cateringu. Przenosimy do kuchni. Posiłek jest przygotowany przez pomoc nauczyciele. Wydawanie posiłku na talerz.

Grupa – Podwieczorek:

Posiłki zimne: owoce: banan, truskawka, arbuz, pomarańcza, mandarynka, jabłko, gruszka, kanapki z masłem (dla alergików margaryna roślinna), szynką, serkiem, żółtym serem, warzywa: ogórek, marchewka, pomidor, papryka, rzodkiewka. Jogurty naturalne z owocami, koktajle, wafle ryżowe, chrupkie pieczywo, chleb pełnoziarnisty.

W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie dokumentacji. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła go do mnie. Dokumentacja będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Strona główna HACCP od Mietka

Więcej dokumentacji na mojej drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Jedna odpowiedź na „HACCP GHP/GMP Przedszkole

  1. Mieczyslaw B mówi:

    Wszystko dla Przedszkola opracowane pod wymogi sanepidu.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *