HACCP GHP/GMP Przedszkole

HACCP GHP/GMP Przedszkole – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 11.04.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.  
HACCP GHP/GMP Przedszkole Obiady z cateringu śniadania własne

Grupa – Śniadania: HACCP GHP/GMP Przedszkole

Posiłki gorące płatki owsiane, musli, owsianka, kiełbaski,

Śniadania przygotowane są na miejscu (kuchni przedszkolnej), przez pomoc nauczyciela. Śniadania są podawane na talerzach z porcelany. HACCP GHP/GMP Przedszkole

Posiłki zimne: kanapki z szynką, serem, masłem, (dla alergików margaryna roślinna), warzywa: pomidor parzymy i obieramy ze skórki, ogórek zielony i kiszony, rzodkiewka, sałata, papryka, marchewka, owoce. Trzy rodzaje chleba: pszenno-żytni, razowy, chałka/wek. HACCP GHP/GMP Przedszkole

Śniadania przygotowane są na miejscu (kuchni przedszkolnej), przez pomoc nauczyciela. Chleb kroimy, smarujemy masłem i nakładamy produkty. Warzywa przed podaniem myjemy pod bieżącą wodą i obieramy ze skórki, kroimy na kawałki.

Grupa – Obiad: HACCP GHP/GMP Przedszkole

HACCP GHP/GMP PrzedszkolePosiłki gorące zupy: pomidorowa, ogórkowa, rosół, brokułowa, barszcz, krupnik, marchewkowa, mięso drobiowe, wieprzowe, wołowe, ryby, ziemniaki, ryż, kasza jaglana, orkiszowa, ciemny makaron, pierogi, naleśniki.

Odbiór posiłku od kierowcy z cateringu. Przenosimy do kuchni.: Posiłek jest przygotowany przez pomoc nauczyciele. Wydawanie ciepłych posiłków na talerze: zupa oraz drugie danie. Posiłek po dostarczeniu do przedszkola ma temperaturę: 60-70 stopni Celsjusza.

 Posiłki zimne warzywa: ogórki, marchewki, surówka.

Odbiór posiłku od kierowcy z cateringu. Przenosimy do kuchni. Posiłek jest przygotowany przez pomoc nauczyciele. Wydawanie posiłku na talerz.

Grupa – Podwieczorek: HACCP GHP/GMP Przedszkole

Posiłki zimne: owoce: banan, truskawka, arbuz, pomarańcza, mandarynka, jabłko, gruszka, kanapki z masłem (dla alergików margaryna roślinna), szynką, serkiem, żółtym serem, warzywa: ogórek, marchewka, pomidor, papryka, rzodkiewka. Jogurty naturalne z owocami, koktajle, wafle ryżowe, chrupkie pieczywo, chleb pełnoziarnisty.

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej o mnie na stronie http://chomikuj.pl/misiek.b 

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

Księga HACCP GMP/GHP

Rated 5 out of 5
15/04/2021

Profesjonalny sprzedawca polecam wszystko jest jak w najlepszym porządku super kontakt

Kraina

……………………………………………………………….

Ogółem opinie.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 6 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
  

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię. CCP, GHP,GMP, Przedszkole, pdf, dla, śniadania, podwieczorek, własne

Tagi , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Jedna odpowiedź na „HACCP GHP/GMP Przedszkole

  1. Mieczyslaw B mówi:

    Wszystko dla Przedszkola opracowane pod wymogi sanepidu.