HACCP GHP GMP Restauracja z Cateringiem

HACCP GHP GMP Restauracja z Cateringiem

HACCP GHP GMP Restauracja z Cateringiem

Kup On-Line Księgę Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. HACCP + GHP HMP, łącznie z myciem i dezynfekcją zakładu, procedurami systemowymi, ochroną przed szkodnikami (gryzoniami, owadami)

HACCP GHP GMP Restauracja z Cateringiem

HACCP GHP GMP Restauracja z Cateringiem

Wysyłam na e-maila do 12 h

Numer katalogowy 003 

„Zamów Dokumentację Online”

Ze względu na sezonowość potraw w ciągu roku, zrezygnowano z tradycyjnego podejścia i tworzenia schematów produkcyjnych dla każdej potrawy oddzielnie. Zastosowano model podejścia procesowego.

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane od surowca:
    • Zupy wywary sosy: Flaki, Zupy kremy, Barszcz czerwony
    • Potrawy mięsne: Kotlet devolai, Kotlet schabowy z farszem cebulowo-pieczarkowym, Roladka z udźca kurczaka, Roladka z udźca kurczaka, Szaszłyki, Zrazy drobiowe, Karkówka z pieca
    • Potrawy rybne: Pstrąg na parze, Łosoś z pieca
    • Potrawy mieszane: Canneloni, Pierogi z mięsem
    • Potrawy bezmięsne; Kluski śląskie, Kopytka ze szpinakiem
    • Zimne potrawy, garmażeryjne; Schab po warszawsku, Indyk w maladze, Pstrąg w galarecie, Schab po warszawsku, Indyk w maladze, Pstrąg w galarecie.
    • Surówki, warzywa owoce; Surówka z białej i czerwonej kapusty, Surówka z marchewki, buraczki,
    • Desery, ciasta, pieczywo: Ciasta wypiekamy na miejscu. Biszkoptowe, na kruchym cieście, kremowe, śmietanowe.
    • Napoje, soki z owoców; …………..
    • Napoje bezalkoholowe ……………
  2. Grupa – Potrawy przygotowywane z półproduktów:
    • Zupy wywary sosy: …………
    • Potrawy mięsne: ……
    • Potrawy rybne: ………
    • Potrawy mieszane: ………
    • Potrawy bezmięsne; frytki, ………
    • Zimne potrawy; ……
    • Surówki, warzywa owoce;……
    • Desery, ciasta, pieczywo: …..……
    • Napoje, soki z owoców; …………..
    • Napoje bezalkoholowe ……………
  3. Grupa – Potrawy gotowe:
    • Zupy wywary sosy: …………
    • Potrawy mięsne: ……
    • Potrawy rybne: ………
    • Potrawy mieszane: ………
    • Potrawy bezmięsne; ………
    • Zimne potrawy; ……
    • Surówki, warzywa owoce;……
    • Desery, ciasta, pieczywo: …..……
    • Napoje, soki z owoców; …………..
    • Napoje bezalkoholowe / alkoholowe ……………

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Strona główna HACCP od Mietka pdf

Więcej dokumentacji na mojej drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Tagi , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *