HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa

HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa Zakres działalności sklepu.

Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem (mięso) i w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Prowadzimy sprzedaż pieczywa wypiekanego na miejscu.

Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Wysyłam na e-maila od ręki lub do 12 h. Zamawiając dokumentację wpisz Księga nr., 13.14.21 

HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywaHACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa

Wykaz sprzedawanych artykułów 

Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia:

Żywność mrożona np.: mięsa, lody, pieczywo, mrożonki warzywne, ryby mrożone

Artykuły spożywcze nie trwałe np.: wędliny, drób i mięso pakowane i na wagę, dania gotowe, przetwory mleczne, tłuszcze, jaja w opakowaniach jednostkowych, ser żółty, twaróg, kefir, maślanka, śmietana, zsiadłe mleko, jogurty

Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: ziemniaki pietruszka buraki marchew pomidory ogórki sałata cebula seler por itp. owoce np. jabłka banany, pomarańcze grapefruit, owoce sezonowe itp.- ogólnie warzywa i owoce, garmażerka, ciasta i wyroby cukiernicze,

Artykuły spożywcze trwałe np.: mąki, kasze, artykuły suche, słodycze opakowane, słodycz bezcukrowe, napoje gumy do żucia chrupki kukurydziane, wafle ryżowe popcorn, przetwory warzywne i owocowe, konserwy, przyprawy, koncentraty spożywcze, kawa, herbata, pieczywo cukiernicze, przyprawy, konserwy mięsne, konserwy rybne, przetwory owocowe i warzywne, cukier, oleje, słodycze,  itp.

Żywność plasterkowana: wędliny, szynka, ser żółty

Artykuły przemysłowe: AGD, artykuły dekoracyjne, sprzątanie, elektryczne i motoryzacyjne, artykuły kuchenne, pojemniki styropianowe, gazety, papierosy, chemia, garnki, karma dla zwierząt, proszki/płyny do prania, drobne urządzenia, artykuły papiernicze, kosmetyki, gazety, itp.,

Artykuły dziecięce: akcesoria i zabawki, artykuły szkolne, plecaki, piórniki, zeszyty, notesy, przybory szkolne, kosmetyki i higiena, chemia, twój zwierzak, apteczka, czasopisma, higiena i kosmetyka

Spis treści: HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie. Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 YouTube Uzupełnienie dokumentacji po zakupie

Więcej na stronie haccp-dokumenty.pl 

Księga, HACCP, GHP/GMP, GHP, GMP, Dokumentacja, System, wzór, co to jest, dla ciebie, 7 zasad, dla ciebie, pdf, Karty kontroli,

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Komentarze są wyłączone.