HACCP GHP GMP Warzywniak

HACCP GHP GMP Warzywniak
Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu warzyw, owoców i środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych (surówki, soki jednodniowe). Sprzedaż artykułów spożywczych zapakowanych w opakowania jednostkowych. Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Wysyłam na e-maila od ręki lub do 12 h. Zamawiając dokumentację wpisz Księga nr., 13.06.21 

HACCP GHP GMP WarzywniakWykaz sprzedawanych towaru.

Podział żywności sprzedawanej, ze względu na podatność na procesy psucia:
 Żywność łatwo psująca się np– surówki, sałatka warzywna, mixy sałat (np. rukola), jaja

Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: ziemniaki, marchew, pietruszka ,cebula, por, seler, kapusta biała, czerwona, pekińska, brokuły, sałata, rzodkiewka, włoszczyzna, kalafior, kalarepa, brukselka, cukinia, kabaczek, ogórki, pomidory, jabłka, gruszki, pomarańcze, mandarynki, cytryny, limonki, mango, truskawki, śliwki, wiśnie, czereśnie, maliny, jagody, banany, pomelo, natki pietruszki i kopru, szczypiorek, pieczarki

Żywność trwała np.: bakalie, fasola, kasza, makarony, orzechy, przyprawy, miody, konfitury, chrzan w słoikach, barszcz biały, żurek, przeciery, herbatki ziołowe w torebkach typu: czystek, morwa biała, młody jęczmień itp.

Dodatkowe produkty niewymienione wyżej: kapusta kiszona, ogórki kiszone,

HACCP GHP GMP Warzywniak

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie. Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl 

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 YouTube Uzupełnienie dokumentacji po zakupie

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Komentarze są wyłączone.