HACCP GHP GMP Warzywniak

HACCP GHP GMP Warzywniak

Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Szukając wpisz Księga nr., 13.06.21

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

HACCP GHP GMP WarzywniakSklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu warzyw, owoców i środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych (surówki, soki jednodniowe przechowywane w urządzeniach chłodniczych). Sprzedaż artykułów spożywczych zapakowanych w opakowania jednostkowych.

Podział żywności sprzedawanej, ze względu na podatność na procesy psucia: Wykaz sprzedawanych towaru.

HACCP GHP GMP Warzywniak

 Żywność łatwo psująca się np– surówki, sałatka warzywna, mixy sałat (np. rukola), jaja

Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: ziemniaki, marchew, pietruszka ,cebula, por, seler, kapusta biała, czerwona, pekińska, brokuły, sałata, rzodkiewka, włoszczyzna, kalafior, kalarepa, brukselka, cukinia, kabaczek, ogórki, pomidory, jabłka, gruszki, pomarańcze, mandarynki, cytryny, limonki, mango, truskawki, śliwki, wiśnie, czereśnie, maliny, jagody, banany, pomelo, natki pietruszki i kopru, szczypiorek, pieczarki

Żywność trwała np.: bakalie, fasola, kasza, makarony, orzechy, przyprawy, miody, konfitury, chrzan w słoikach, barszcz biały, żurek, przeciery, herbatki ziołowe w torebkach typu: czystek, morwa biała, młody jęczmień itp.

Dodatkowe produkty niewymienione wyżej: kapusta kiszona, ogórki kiszone,

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować w swoim zakładzie. W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 umieszczony na mojej stronie Uzupełnienie dokumentacji po zakupie

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład i odsyła do mnie.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
Powrót do strony głównej HACCP od Mietka

Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

 

Tagi , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply