Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Bar z Fast Foodem

HACCP GMP GHP Bar z Fast Foodem

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla baru z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos”
  • Serwowanie potraw i napojów
  • Obsługa w systemie tradycyjnym
  • Catering potraw

Przykładowe MENU dla Baru z Fast Foodem

Potrawy przygotowywane zaczynając od obróbki wstępnej:

  1. Zupy wywary sosy
    • Sos pieczarkowy do placków ziemniaczanych
    • Sos do burgerów
    • Sos czosnkowy do kebaba i tortilli
  2. Potrawy mieszane
    • Zapiekanka z serem i pieczarkami
    • Placki ziemniaczane
    • Naleśniki z serem
  3. Potrawy bezmięsne
    • Frytki
  4. Potrawy mięsne
    • Kurczak z rożna
    • Burger wołowy
    • Kebab
    • Tortilla z mięsem drobiowym
    • Hot dog

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Bar z Fast Foodem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 03-28-02
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Twoja recenzja