Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Bistro z Cateringiem

HACCP GHP / GMP Mini Bistro Catering

HACCP GMP GHP Bistro z Cateringiem

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

 

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bistro z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu
  • Sprzedaż „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
  • Catering potraw do zakładów / szkół

Przykładowe MENU dla Bistro z Cateringiem

  1. Potrawy przygotowywane od surowca
    • Zupy: kapuśniak, żurek śląski, barszcz czerwony, ogórkowa, jarzynowa, grochowa, krupnik, rosół z makaronem
    • Dania drugie: polędwiczki wieprzowe w sosie ciemnym z ziemniakami, rolada wieprzowa w sosie pieczeniowym i z kluskami śląskimi, kotlet schabowy tradycyjny z ziemniakami, kotlet mielony z ziemniakami
    • Dania mięsne: filet drobiowy panierowany, udko pieczone, wątróbka drobiowa, gulasz wieprzowy, klopsiki wieprzowe, schab faszerowany
    • Dania rybne: filet z morszczuka, filet z mintaja, polędwiczka z mintaja
    • Dania jarskie: naleśniki z serem, naleśniki z kapustą i grzybami, racuch z jabłkiem, kluski z mięsem, pierogi ruskie, pierogi z mięsem, gołąbki w kapuście, krokiety z mięsem
    • Zimne potrawy garmażeryjne: szynka w galarecie
    • Surówki: biała kapusta, kapusta czerwona, buraki czerwone
    • Sałatki: jajeczna, warzywna, śledziowa
    • Desery i ciasta: Tiramisu, croissant, muffina, sernik, jabłecznik
    • Dania dla dzieci
    • Kompoty, napoje, soki z owoców: sok wieloowocowy
    • Napoje gorące: kawa czarna, kawa biała, herbata czarna
    • Sosy: pieczarkowy, pieczeniowy ciemny, chrzanowy biały, pomidorowy
  2. Potrawy gotowe:
    1. Pieczywo: chleb, bułka

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Bistro z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 03.28.01
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Bistro + catering

Rated 5 out of 5
04/11/2022

To już kolejne nasze bistro, jak za każdym razem – profesjonalna i szybka obsługa.

Michał
Verified

Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Twoja recenzja