HACCP GMP GHP Bistro z Cateringiem
HACCP GMP GHP Bistro z Cateringiem
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla bistro z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Serwis potraw do konsumpcji na miejscu
- Sprzedaż „na wynos”
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
- Catering potraw do zakładów / szkół
Przykładowe MENU dla Bistro z Cateringiem
- Potrawy przygotowywane od surowca
- Zupy: kapuśniak, żurek śląski, barszcz czerwony, ogórkowa, jarzynowa, grochowa, krupnik, rosół z makaronem
- Dania drugie: polędwiczki wieprzowe w sosie ciemnym z ziemniakami, rolada wieprzowa w sosie pieczeniowym i z kluskami śląskimi, kotlet schabowy tradycyjny z ziemniakami, kotlet mielony z ziemniakami
- Dania mięsne: filet drobiowy panierowany, udko pieczone, wątróbka drobiowa, gulasz wieprzowy, klopsiki wieprzowe, schab faszerowany
- Dania rybne: filet z morszczuka, filet z mintaja, polędwiczka z mintaja
- Dania jarskie: naleśniki z serem, naleśniki z kapustą i grzybami, racuch z jabłkiem, kluski z mięsem, pierogi ruskie, pierogi z mięsem, gołąbki w kapuście, krokiety z mięsem
- Zimne potrawy garmażeryjne: szynka w galarecie
- Surówki: biała kapusta, kapusta czerwona, buraki czerwone
- Sałatki: jajeczna, warzywna, śledziowa
- Desery i ciasta: Tiramisu, croissant, muffina, sernik, jabłecznik
- Dania dla dzieci
- Kompoty, napoje, soki z owoców: sok wieloowocowy
- Napoje gorące: kawa czarna, kawa biała, herbata czarna
- Sosy: pieczarkowy, pieczeniowy ciemny, chrzanowy biały, pomidorowy
- Potrawy gotowe:
- Pieczywo: chleb, bułka
Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Bistro z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange) Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 03.28.01 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
To już kolejne nasze bistro, jak za każdym razem – profesjonalna i szybka obsługa.Bistro + catering
Wystaw własną opinię o dokumentacji.
Twoja recenzja