HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna

HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów w zakładce Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 28.04.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.  

HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna

Przykładowe MENU: HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy mięsne: kurczak z rożna, karkówka z rożna. Kebab
    • Potrawy mieszane: hot – dog francuski, zapiekanka, hamburger, kanapki z wędliną, serem, ogórkiem świeżym i pomidorem
    • Potrawy bezmięsne; tost, frytki
    • Dodatki warzywa, surówki; surówka z kapusty białej i pekinki, marchewka, rzodkiewka, por
    • Napoje gorące, czekolada na gorąco, herbata, kawa, gorący kubek
  2. Potrawy gotowe:
    • Zupy wywary sosy: sosy
    • Warzywa, surówki, owoce; frytki i placki ziemniaczane,
    • Napoje – kawa z ekspresu (latte, cappuccino, espresso, czarna) herbata (czarna z cytryną, zielona, owocowa)soki w kartonie, butelka, sprite, kinley, coca-cola, pepsi, capy, woda z cytryną

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej o mnie na stronie http://chomikuj.pl/misiek.b

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

……………………………………………………………….

Ogółem opinie.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
  

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.