Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Food Truck Kebab

HACCP GMP GHP Food Truck Kebab

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z kebabem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Do lokalu produkty są przywożone codziennie, już po wstępnej obróbce, przygotowane do smażenia czy gotowania oraz dania gotowe.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja – sprzedaż „na wynos”
  • Serwowanie potraw i napojów

Przykładowe MENU dla Food Trucka z Kebabem

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów:
    • Potrawy mięsne: kebab, kebab w bułce, kebab na talerzu z dodatkami
    • Potrawy bezmięsne; frytki
    • Warzywa, surówki; ​mix sałat (myty)
  2. Potrawy gotowe:
    • Dodatki warzywa, surówka, owoce; mix sałat, surówka z kapusty białej, pomidory, ogórki, cebula
    • Napoje bezalkoholowe: Coca-cola, Nałęczowianka Niegazowana, Cisowianka Perlage
    • Napoje gorące: ​kawa, herbata

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Food Truck Kebab – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07.26.04
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Twoja recenzja