Przejdź do treści

HACCP GMP/GHP Food Truck Mobilny sklep – kurczak z rożna i kiełbasa

HACCP GMP/GHP Food Truck Kiełbasa z grilla

HACCP GMP GHP Food Truck – kurczak z rożna i kiełbasa

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 25 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
  

Zakład ten, to punkt gastronomiczny dla osób, które potrzebują zjeść szybko. Oferujemy sprzedaż potraw typu fast-food oraz napojów – na miejscu jak i na wynos.

Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie ich konsumpcji klientowi. W hurtowniach kupujemy półprodukty, które są dostarczane w dniu sprzedaży, przed otwarciem lokalu; w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcję na 1 dzień. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  1. Przygotowanie potraw
  2. Serwowanie potraw i napojów
  3. Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”

Przykładowe MENU dla Food Truck – kurczak z rożna i kiełbasa

Grupa I – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty /

  • Potrawy mięsne: kiełbasa z grilla, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, stripsy, skrzydełka, kebab, mięso gyros, nuggetsy
  • Potrawy mieszane: hod-dog, kapsalon – mega kubek
  • Potrawy bezmięsne: frytki, pieczywo, kanapki z warzywami
  • Surówki, sałatki: sałatka vege, sałatka gyros
  • Napoje gorące: kawa, herbata

Grupa II – Potrawy gotowe kupione w sklepie / hurtowni:

  • Sosy: hamburgerowy, curry, majonezowy, piri-piri, czosnkowy, musztarda, ketchup, sos BBQ
  • Napoje: Woda Mineralna, Coca-cola, Fanta, Sprite, Kinley, Fruzetea, Cappy, Powerade
  • Napoje alkoholowe: piwo z kija, piwo butelkowe
  • Inne: sałatka szwedzka, kukurydza z puszki, pomidor, ogórek zielony, cebula, sałata zielona, kapusta pekińska, cebulka prażona

Zamów HACCP GMP GHP Food Truck – kurczak z rożna i kiełbasa – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07.28.01
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu. 

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.

Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta

Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Wystaw własną opinię o dokumentacji HACCP GMP/GHP.

Twoja recenzja