Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem

HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla garmażerki z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Dokumentacja opracowana dla garmażerki która posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem.

Przykładowe MENU dla Garmażerki z Cateringiem

  1. Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy
    • Zupy wywary sosy: rosół, pomidorowa, barszcz, krupnik, sos myśliwski, sos czosnkowy i winegret, czosnkowy, tysiąca wysp, cumberland, tatarski
    • Potrawy mięsne: kotlety (drobiowe, wieprzowe, rybne, wegetariańskie), kotlet schabowy , kotlet drobiowy, karkówka z grilla, pulpety drobiowe, tatar
    • Potrawy rybne: filet z dorsza z grilla, filet z dorsza smażony, ……………
    • Potrawy mieszane: galantyna z kurczaka, kurczak w galarecie, kurczak w maladze, indyk w galarecie, indyk w maladze, ozorek wieprzowy, polędwica ze śliwką, indyk w maladze
    • Potrawy bezmięsne: kotlety wegetariańskie, potrawy mączne (pierogi, naleśniki, kopytka, kluski śląskie, kartacze,. knedle), makarony, zapiekanki
    • Dodatki, warzywa, surówki: surówki z warzyw, surówki marchewka z jabłkiem, mizeria buraczki, ogórki kiszone,  kompoty z owoców, tarte warzywa, sałaty z warzyw i owoców………..
    • Kompoty, napoje, soki z owoców: soki wyciskane, koktajle owocowe, herbatki, lemoniady……..
    • Desery, ciasta: tarty z owocami i warzywami, owoce na kruchym cieście, ciasto biszkoptowe z owocami ………………
    • Zimne potrawy mieszane; galart drobiowy, galart wieprzowy, galaretka z kurczaka, sałatka grecka, sałatka cezar………………
  2. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Zupy wywary sosy: żurek, fasolka po bretońsku, flaki, gulaszowa
    • Potrawy mięsne: pieczeń wieprzowa, de volaille, filet z kurczaka panierowany, schab panierowany, zrazy wieprzowe, golonka peklowana, zrazy wołowe,
    • Potrawy rybne: filet z łososia……………………
    • Potrawy mieszane: schab w galarecie, schab ze śliwką, schab z morelą, schab nadziewany, schab z brokułami, schab z borowikami,
    • Potrawy bezmięsne: szparagi w szynce na sałatce, jajko w szynce na sałatce,
    • Zimne potrawy mieszane: galaretka z kurczaka………………………
    • Desery, ciasta: sernik, makowiec, jabłecznik ………………………….
    • Warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty kiszonej………………………………………..…
    • Soki, kompoty: ……………………………………………………………………………………..
    • Napoje gorąc: kawa, herbata, cukier / śmietanka / cytryna
  3. Potrawy gotowe
    • Potrawy rybne: paluszki rybne…………………………………………………………………….
    • Potrawy mieszane / sałatki: grecka, niemiecka, z kurczaka, z tuńczyka
    • Potrawy bezmięsne: krokiety ze szpinakiem i serem………………………………………………
    • Zimne potrawy mieszane: zimne nóżki wieprzowe (galareta)…………………………………….
    • Pieczywo, desery, ciasta: ciastka kruche…………….
    • Soki, kompoty: kompot z jabłek z czarną porzeczką………………………………………………….
    • Warzywa, surówki, owoce: surówka z kapusty białej, brokuł, jabłko……………………………..
    • Napoje bezalkoholowe / alkoholowe: Coca-cola, Sprint, piwo, wino, wódka………………

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Garmażerka z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 08.28.03
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Twoja recenzja