Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Garmażerka

HACCP GMP GHP Garmażerka

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla garmażerki, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Dokumentacja opracowana dla garmażerki w której posiłki gotuje się w oparciu o półprodukty, obróbki brudnej warzyw z cateringiem.

Przykładowe MENU dla Garmażerki

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Zupy wywary sosy: pomidorowa, kalafiorowa, żurek, grochowa, dyniowa, krupnik, barszcz czerwony, jarzynowa, kapuśniak, rosół, sos jasny, sos pieczeniowy
    • Potrawy mięsne: kotlet mielony, kotlet schaby, kotlet drobiowy, bitki wieprzowe, karmidle, gulasz wieprzowy oraz wołowy, zrazy wieprzowe, rolady wieprzowe oraz wołowe
    • Potrawy rybne: filety rybne panierowane (morszczuk, mintaj, dorsz), ryby gotowane na parze
    • Potrawy mieszane: spaghetti, łazanki z mięsem i kapustą, bigos, fasolka po bretońsku
    • Potrawy bezmięsne: pierogi, naleśniki, knedle, kopytka, racuchy, kluski śląskie, kotlety jarskie z warzyw ( kalafior, brokuł, marchew) potrawy jarskie z jajek i kasz
    • Surówki, warzywa owoce: surówka z marchwi i jabłka, surówka z buraków, surówka z kapusty kiszonej, surówka z kapusty białej, surówka z kapusty pekińskiej, sałata lodowa, sałata masłowa, kapusta czerwona
    • Desery, ciasta, pieczywo: torty, ciasta, ciasteczka, bułki pszenne, drożdżówki
  2. Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
    • Napoje, soki z owoców: Coca cola 0,5l 0,2l, Fanta 0,5l  0,2l, Sprite 0,5l  0,2l, Fuzetea 0,5l, Soki Cappy 0.33l, 0,5l Pomarańcza, jabłko, multiwitamina, truskawka
    • Napoje alkoholowe: Piwo Lane z beczki, Piwo butelkowe Kampania piwowarska, alkohol mocny / słaby
  3. Potrawy gotowe od dostawcy zewnętrznego:
    • Zimne potrawy: (wymienić nazwy potraw)? …
    • Surówki, sałatki: (wymienić nazwy potraw)? …
    • Desery, ciasta: (wymienić nazwy potraw)? …
    • Inne (wymienić nazwy potraw)?…

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Garmażerka – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 08.28.04
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu. 

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Twoja recenzja