Przejdź do treści

HACCP Pub

HACCP Pub

HACCP Pub

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty w punkcie gastronomicznym – w jednym pomieszczeniu i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta

Przykładowe MENU dla Pubu

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy mieszane: kebab na frytkach, burger wołowy, zapiekanka
    • Potrawy mięsne: boczek w plasterkach parzony, boczek duński plastry, salami, skrzydełka w panierce, wrapy, nuggetsy
    • Wędliny (szynka włoska), tatar z mięsa świeżego mielonego
    • Potrawy bezmięsne: gofry, naleśniki, jajka smażone / gotowane, frytki, ser, grzanki, oliwki, szpinak, sałata lodowa, rzymska, papryka, ogórek kiszony ze sklepu
    • Zimne potrawy: lody gałkowe z posypką podane w pucharku lub w wafelku, bita śmietana
    • Napoje – kawa z ekspresu (latte, cappuccino, espresso, czarna) herbata (czarna z cytryną, zielona, owocowa)
  2. Potrawy gotowe kupione w hurtowni:
    • Surówki / sałatki: surówka (różnego rodzaju), sałatka (grecka, z kurczakiem i słonecznikiem)
    • Ciasta, pieczywo: ciasta kupione z piekarni podane z lodami i bitą śmietaną, pieczywo gotowe z piekarni
    • Napoje: soki w kartonie, butelka, sprite, kinley, coca-cola, pepsi, capy, woda z cytryną
    • Alkohole: piwo z kija, piwo z butelki, wino różnego rodzaju z butelki, cydr z kija i w butelce, wino grzane podane w specjalnych pojemnikach, wódka różnego rodzaju z butelki, whisky, Burbon, tequila, drinki różnego rodzaju

Zamów komplet dokumentacji HACCP Pub – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 21-28-04 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Pub