HACCP GMP/GHP Gastronomia Bub

HACCP GMP/GHP Gastronomia Bub

Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, produkty gotowe, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering.

Numer katalogowy 004,7 „Zamów Dokumentację Online”

Przykładowe MENU:

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Burger – różne rodzaje, zapiekanka, skrzydełka w panierce, nagetsy, wrapsy, frytki, sałatka (grecka, z kurczakiem i słonecznikiem , ) wątróbka z warzywami, kebab na frytkach, gofry, naleśniki, możliwość przygotowania posiłku  obiadowego 1 daniowego – kotlet z fileta kurczaka lub schab , ziemniaki lub frytki, surówka (różnego rodzaju) oraz barszcz czerwony na wywarze mięsnym z uszkami  – kupione gotowe  – w przypadku organizacji  imprezy okolicznościowej  )
  2. Potrawy z półproduktów:
    • Burger (bułka mrożona, mięso przetworzone mrożone, ser (chedar), cebula, sałata, pomidor, ogórek, pikle, żurawina ze słoiczka, ketchup, sosy, majonez, musztarda)
    • Zapiekanka (bułka, ser, pieczarki, szynka, ketchup, sosy, papryka słodka z torebki)
    • Potrawy mięsne: boczek w plasterkach parzony, boczek duński plastry, salami kulinarne chłodzone, burger wołowy 100 % przetworzony mrożony, wędliny (szynka włoska, )wątróbka drobiowa zakupiona w sklepie, tatar z mięsa świeżego mielonego bezpośrednio u producenta wyporcjowany – zakład przetwórstwa mięsnego
  3. Potrawy gotowe:
    • Mięsne – Skrzydełka w panierce, wrapsy, nagetsy, uszka do barszczu
    • Bezmięsne – jajka zakupione w sklepie, frytki mrożone gastronomiczne, ser, oliwki, grzanki, szpinak, sałata lodowa, rzymska, papryka, ogórek kiszony ze sklepu, pieczywo gotowe z piekarni.
    • Zimne potrawy: lody gałkowe z posypką podane w pucharku lub w wafelku, bita śmietana,
    • Ciasta – kupione z piekarni podane z lodami i bitą śmietaną
    • Napoje – kawa z ekspresu (latte, cappuccino, espresso, czarna) herbata (czarna z cytryną, zielona, owocowa)soki w kartonie, butelka, sprite, kinley, coca-cola, pepsi, capy, woda z cytryną
    • Alkohole- piwo z kija, piwo z butelki, wino różnego rodzaju z butelki, cydr z kija i w butelce, wino grzane podane w specjalnych pojemnikach, wódka różnego rodzaju z butelki, whisky, Burbon, tequila, drinki różnego rodzaju.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie. Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

HACCP GMP/GHP Gastronomia Bub, HACCP, GMP/GHP, Gastronomia, Bub, burger, zapiekanka, skrzydełka w panierce, nagetsy, frytki, sałatka, wątróbka, z, warzywami, kebab na frytkach, gofry, naleśniki, kotlet, z, fileta, kurczaka, frytki, surówka, barszcz czerwony, zapiekanka, ciasta, alkohol

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply