HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem
Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. Kup On-Line. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, sprzedażą do konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta.

Przykładowe menu:

  1. Zupy wywary sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów w lokalu), sos ostry (gotowy), ketchup (gotowy)
  2. Potrawy mięsne: kebab w bułce, kebab w cieście, kebab na talerzu, kebab w kubełku, sałatki z kebabem
    • Kebab w bułce – mięso, surówka, cebula czerwona, pomidor, ogórek, cebulka prażona, sos
    • Hot dog w bułce z sosem
    • Zapiekanki
    • Zakręcona frytka – ziemniaczek
  3. Potrawy rybne: ryba smażona, filet z dorsza / dorsza / halibuta,
  4. Surówki: sałata lodowa lub surówka, cebula czerwona, pomidor, ogórek,
  5. Potrawy bezmięsne: Zakręcona frytka – ziemniaczek
  6. Napoje bezalkoholowe: kawa z ekspresu, herbata,
    1. Grupa – Potrawy gotowe:
      • Zupy: pomidorowa,
      • Potrawy mięsne: kotlet schabowy, kotlet mielony, kotlet devolay
      • Potrawy rybne: filet z dorsza, flądra, sandacz, halibut, łosoś,
      • Potrawy mieszane: gulasz po węgiersku,
      • Potrawy bezmięsne: pierogi z serem, pierogi z owocami,
      • Surówki, warzywa: surówka z kapusty,
      • Desery: naleśniki z serem, naleśniki z dżemem / nutellą
      • Napoje bezalkoholowe / alkoholowe : Pepsi, 7up, Lipton IceTea, woda gazowana, woda niegazowana, soczek Tymbark kartonik/ piwo lane, piwo butelka

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem
Kup On-Line  Wysyłam na e-maila do 12 h
Numer katalogowy 004 
„Zamów Dokumentację Online”

Księga HACCP według Codex Alimentarius + GHP/GMP (Dobra Praktyka Higieniczna, Dobra Praktyka Produkcyjna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie dokumentacji. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła go do mnie. Dokumentacja będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Strona główna HACCP od Mietka

Więcej dokumentacji na mojej drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply