HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem

Wzorcowa Księga nr. 03.01.23 HM Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal / Kup Teraz lub przelew bankowy On-Line

Zamów księgę On-Line przelew bankowy.Przelew w zakładce zamówienie-kontakt

Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem

Przykładowe menu:

      1. Zupy wywary sosy: Buraczkowa, Pomidorowa, Jarzynowa, Ogórkowa, Krupnik, Barszcz ukraiński, Rosół, Fasolowa, Kalafiorowa, Z Fasolki szparagowej, Neapolitańska, Botwinka, Żurek, Pieczarkowa, Kapuśniak, Grochowa, Szczawiowa, Gulaszowa, Grzybowa, Ziemniaczana, Ogonowa, Flaki, Chłodnik
      2. Potrawy mięsne: golonka, kiełbasa z cebulą, stek z cebulą, kotlet pożarski, udo w boczku, karkówka w sosie, kotlet drobiowy z serem, wątróbka z cebulą, udko pieczone, pulpet w sosie, wątróbka w boczku, wątróbka z pieczarkami, schab w sosie pieczarkowym, kotlet schabowy, kotlet gordon, udo w śmietanie, kotlet mielony, żeberko w sosie
      3. Potrawy rybne: Śledź z cebulą, Ryba po grecku, Kotlet rybny, Łosoś pod beszamelem, Śledź w śmietanie, Ryba panierowana,
      4. Potrawy mieszane: ( pierogi :z mięsem , ruskie, z kaczki , ze szpinakiem, kaszą ), Bigos, Papryka faszerowana, Babka ziemniaczana, Gulasz, Gołąbki, Fasolka po bretońsku, Karkówka po cygańsku, Karkówka pod kapustą, Potrawka z kurczaka, Żeberko pod kapustą
      5. Potrawy bezmięsne; Ziemniaki, Kopytka, Placki z ugotowanych ziemniaków, Kluski śląskie, Kotlet jajeczny,
      6. Zimne potrawy garmażeryjne; Sałatka jarzynowa
      7. Surówki, warzywa owoce; Surówka z buraków / Szwedzka, Mizeria z czerwonej kapusty / młodej kapusty, Marchew zasmażana / kapusty pekińskiej, Pomidory ze śmietaną
      8. Napoje; kawa, herbata, napoje w puszkach,

      2. Grupa – Potrawy gotowe / nazwy konkretnych potraw:
      2.1. Potrawy bezmięsne; ………
      2.2. Zimne potrawy; ……
      2.3. Surówki, warzywa owoce;……
      2.4. Desery, ciasta, pieczywo: …..……
      2.5. Napoje, soki z owoców; …………..
      2.6. Napoje alkoholowe ……………

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Zobacz spis treści HACCP GMP/GHP Gastronomii z półproduktów

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej na stronie haccp-dokumenty.pl

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

……………………………………………………………….

Opinie wystawione przez osoby, które zamówiły i otrzymały dokumentację.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 12 reviews)
5 gwiazdek100%
4 gwiazdki0%
3 gwiazdki0%
2 gwiazdki0%
1 gwiazdka0%

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Twoja recenzja

Tagi , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.