HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów 
Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Szukając wpisz Księga nr., 26.03.21 Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos.

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktówDokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, sprzedażą do konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta.

Przykładowe menu: HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów 

  1. Zupy wywary sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów w lokalu), sos ostry (gotowy), ketchup (gotowy)
  2. Potrawy mięsne: kebab w bułce, kebab w cieście, kebab na talerzu, kebab w kubełku, sałatki z kebabem
    • Kebab w bułce – mięso, surówka, cebula czerwona, pomidor, ogórek, cebulka prażona, sos
    • Hot dog w bułce z sosem
    • Zapiekanki HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów 
    • Zakręcona frytka – ziemniaczek
  3. Potrawy rybne: ryba smażona, filet z dorsza / dorsza / halibuta,
  4. Surówki: sałata lodowa lub surówka, cebula czerwona, pomidor, ogórek,
  5. Potrawy bezmięsne: Zakręcona frytka – ziemniaczek
  6. Napoje bezalkoholowe: kawa z ekspresu, herbata,
    1. Grupa – Potrawy gotowe:
      • Zupy: pomidorowa, HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów 
      • Potrawy mięsne: kotlet schabowy, kotlet mielony, kotlet devolay
      • Potrawy rybne: filet z dorsza, flądra, sandacz, halibut, łosoś,
      • Potrawy mieszane: gulasz po węgiersku,
      • Potrawy bezmięsne: pierogi z serem, pierogi z owocami,
      • Surówki, warzywa: surówka z kapusty,
      • Desery: naleśniki z serem, naleśniki z dżemem / nutellą
      • Napoje bezalkoholowe / alkoholowe : Pepsi, 7up, Lipton IceTea, woda gazowana, woda niegazowana, soczek Tymbark kartonik/ piwo lane, piwo butelka

Księga HACCP według Codex Alimentarius + GHP/GMP (Dobra Praktyka Higieniczna, Dobra Praktyka Produkcyjna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować w swoim zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 umieszczony na mojej stronie Uzupełnienie dokumentacji po zakupie Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie.

Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Powrót do strony głównej HACCP od Mietka

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

HACCP, GMP,GHP, Gastronomia, z, półproduktów, dla, pdf

Tagi , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply