HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Wysyłam na e-maila od ręki lub do 12 h. Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos, dostawa do odbiorcy indywidualnego. Zamawiając dokumentację wpisz Księga nr. 25.04.21

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

Przykładowe menu: HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów

    1. Zupy wywary sosy: Buraczkowa, Pomidorowa, Jarzynowa, Ogórkowa, Krupnik, Barszcz ukraiński, Rosół, Fasolowa, Kalafiorowa, Z Fasolki szparagowej, Neapolitańska, Botwinka, Żurek, Pieczarkowa, Kapuśniak, Grochowa, Szczawiowa, Gulaszowa, Grzybowa, Ziemniaczana, Ogonowa, Flaki, Chłodnik
    2. Potrawy mięsne: golonka, kiełbasa z cebulą, stek z cebulą, kotlet pożarski, udo w boczku, karkówka w sosie, kotlet drobiowy z serem, wątróbka z cebulą, udko pieczone, pulpet w sosie, wątróbka w boczku, wątróbka z pieczarkami, schab w sosie pieczarkowym, kotlet schabowy, kotlet gordon, udo w śmietanie, kotlet mielony, żeberko w sosie
    3. Potrawy rybne: Śledź z cebulą, Ryba po grecku, Kotlet rybny, Łosoś pod beszamelem, Śledź w śmietanie, Ryba panierowana,
    4. Potrawy mieszane: ( pierogi :z mięsem , ruskie, z kaczki , ze szpinakiem, kaszą ), Bigos, Papryka faszerowana, Babka ziemniaczana, Gulasz, Gołąbki, Fasolka po bretońsku, Karkówka po cygańsku, Karkówka pod kapustą, Potrawka z kurczaka, Żeberko pod kapustą
    5. Potrawy bezmięsne; Ziemniaki, Kopytka, Placki z ugotowanych ziemniaków, Kluski śląskie, Kotlet jajeczny,
    6. Zimne potrawy garmażeryjne; Sałatka jarzynowa
    7. Surówki, warzywa owoce; Surówka z buraków / Szwedzka, Mizeria z czerwonej kapusty / młodej kapusty, Marchew zasmażana / kapusty pekińskiej, Pomidory ze śmietaną
    8. Napoje; kawa, herbata, napoje w puszkach,

    2. Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o wyroby gotowe: 
    2.1. Zupy wywary sosy: …………
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
    2.2. Potrawy mięsne: ……
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
    2.3. Potrawy rybne: ………
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
    2.4. Potrawy mieszane: ………
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
    2.5. Potrawy bezmięsne; ………
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
    2.6. Zimne potrawy; ……
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
    2.7. Surówki, warzywa owoce;……
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością
    2.8. Desery, ciasta, pieczywo: …..……
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
    2.9. Napoje, soki z owoców; …………..
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
    2.10. Napoje bezalkoholowe ……………
    Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
    (opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: HACCP GMP/GHP w Gastronomii z półproduktów

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej na stronie haccp-gastronomia.pl

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

……………………………………………………………….

Opinie wystawione przez osoby, które zamówiły i otrzymały dokumentację.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Twoja recenzja

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem, haccp, haccp co to, system haccp, dokumentacja haccp wzory, praca haccp, haccp pdf, haccp dla ciebie, haccp co to jest, 7 zasad haccp, zasady haccp

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.