HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 25.04.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.
Przykładowe menu: HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów
- Zupy wywary sosy: Buraczkowa, Pomidorowa, Jarzynowa, Ogórkowa, Krupnik, Barszcz ukraiński, Rosół, Fasolowa, Kalafiorowa, Z Fasolki szparagowej, Neapolitańska, Botwinka, Żurek, Pieczarkowa, Kapuśniak, Grochowa, Szczawiowa, Gulaszowa, Grzybowa, Ziemniaczana, Ogonowa, Flaki, Chłodnik
- Potrawy mięsne: golonka, kiełbasa z cebulą, stek z cebulą, kotlet pożarski, udo w boczku, karkówka w sosie, kotlet drobiowy z serem, wątróbka z cebulą, udko pieczone, pulpet w sosie, wątróbka w boczku, wątróbka z pieczarkami, schab w sosie pieczarkowym, kotlet schabowy, kotlet gordon, udo w śmietanie, kotlet mielony, żeberko w sosie
- Potrawy rybne: Śledź z cebulą, Ryba po grecku, Kotlet rybny, Łosoś pod beszamelem, Śledź w śmietanie, Ryba panierowana,
- Potrawy mieszane: ( pierogi :z mięsem , ruskie, z kaczki , ze szpinakiem, kaszą ), Bigos, Papryka faszerowana, Babka ziemniaczana, Gulasz, Gołąbki, Fasolka po bretońsku, Karkówka po cygańsku, Karkówka pod kapustą, Potrawka z kurczaka, Żeberko pod kapustą
- Potrawy bezmięsne; Ziemniaki, Kopytka, Placki z ugotowanych ziemniaków, Kluski śląskie, Kotlet jajeczny,
- Zimne potrawy garmażeryjne; Sałatka jarzynowa
- Surówki, warzywa owoce; Surówka z buraków / Szwedzka, Mizeria z czerwonej kapusty / młodej kapusty, Marchew zasmażana / kapusty pekińskiej, Pomidory ze śmietaną
- Napoje; kawa, herbata, napoje w puszkach,
2. Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o wyroby gotowe:
2.1. Zupy wywary sosy: …………
2.2. Potrawy mięsne: ……
2.3. Potrawy rybne: ………
2.4. Potrawy mieszane: ………
2.5. Potrawy bezmięsne; ………
2.6. Zimne potrawy; ……
2.7. Surówki, warzywa owoce;……
2.8. Desery, ciasta, pieczywo: …..……
2.9. Napoje, soki z owoców; …………..
2.10. Napoje bezalkoholowe ……………
Krótki opis swojej produkcji:……………………………………………………………………………………
(opis produkcji, dokładnie każdą czynność, zgodnie z rzeczywistością)
Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:
Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)
Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP
Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.
W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.
Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.
Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.
Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)
Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.
Więcej o mnie na stronie http://chomikuj.pl/misiek.b
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.
……………………………………………………………….
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
……………………………………………………………….
Ogółem opinie.
……………………………………………………………….