HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem
Zamów księgę On-Line przelew bankowy.Przelew w zakładce zamówienie-kontakt
Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.
HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem
Przykładowe menu:
- Zupy wywary sosy: Buraczkowa, Pomidorowa, Jarzynowa, Ogórkowa, Krupnik, Barszcz ukraiński, Rosół, Fasolowa, Kalafiorowa, Z Fasolki szparagowej, Neapolitańska, Botwinka, Żurek, Pieczarkowa, Kapuśniak, Grochowa, Szczawiowa, Gulaszowa, Grzybowa, Ziemniaczana, Ogonowa, Flaki, Chłodnik
- Potrawy mięsne: golonka, kiełbasa z cebulą, stek z cebulą, kotlet pożarski, udo w boczku, karkówka w sosie, kotlet drobiowy z serem, wątróbka z cebulą, udko pieczone, pulpet w sosie, wątróbka w boczku, wątróbka z pieczarkami, schab w sosie pieczarkowym, kotlet schabowy, kotlet gordon, udo w śmietanie, kotlet mielony, żeberko w sosie
- Potrawy rybne: Śledź z cebulą, Ryba po grecku, Kotlet rybny, Łosoś pod beszamelem, Śledź w śmietanie, Ryba panierowana,
- Potrawy mieszane: ( pierogi :z mięsem , ruskie, z kaczki , ze szpinakiem, kaszą ), Bigos, Papryka faszerowana, Babka ziemniaczana, Gulasz, Gołąbki, Fasolka po bretońsku, Karkówka po cygańsku, Karkówka pod kapustą, Potrawka z kurczaka, Żeberko pod kapustą
- Potrawy bezmięsne; Ziemniaki, Kopytka, Placki z ugotowanych ziemniaków, Kluski śląskie, Kotlet jajeczny,
- Zimne potrawy garmażeryjne; Sałatka jarzynowa
- Surówki, warzywa owoce; Surówka z buraków / Szwedzka, Mizeria z czerwonej kapusty / młodej kapusty, Marchew zasmażana / kapusty pekińskiej, Pomidory ze śmietaną
- Napoje; kawa, herbata, napoje w puszkach,
2. Grupa – Potrawy gotowe / nazwy konkretnych potraw:
2.1. Potrawy bezmięsne; ………
2.2. Zimne potrawy; ……
2.3. Surówki, warzywa owoce;……
2.4. Desery, ciasta, pieczywo: …..……
2.5. Napoje, soki z owoców; …………..
2.6. Napoje alkoholowe ……………
Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)
Zobacz spis treści HACCP GMP/GHP Gastronomii z półproduktów
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.
Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.
W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.
Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.
Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.
Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)
Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.
Więcej na stronie haccp-dokumenty.pl
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.
……………………………………………………………….
……………………………………………………………….
Opinie wystawione przez osoby, które zamówiły i otrzymały dokumentację.
……………………………………………………………….
Wystaw własną opinię.
Twoja recenzja