Przejdź do treści

HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem

Kawiarnia z Lodami i Alkoholem
Kawiarnia z Lodami i Alkoholem

HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni z lodami oraz alkoholem czy lodziarni z alkoholem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Dokumentacja opracowana dla typowej kawiarni, która sprzedaje desery lodowe i alkohol / piwo.

Przykładowe MENU dla Kawiarni z Lodami i Alkoholem

  1. Desery z półproduktów:
    • Lody gałkowe o różnych smakach (lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy zakładu w zamrożonych cylindrach o pojemności 3,5L)
    • Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu
    • Lody z automatu (z maszyny): świderki
    • Lody z automatu (z maszyny): włoskie z kapsułek
    • Lody Tajskie – z batonów, wafelków, cukierków itp., kubki do lodów
    • Szejki / milkshake
    • Gofry – gofry gotowa mieszanka / buble wafle
    • Mrożone napoje: Lemoniada, Slushy, Granita,
    • Napoje gorące: Kawy z ekspresu różnego rodzaju, herbata, gorąca czekolada z ekspresu, syropy smakowe do herbat i kawy, soki z owoców
  2. Desery gotowe:
    • Napoje, soki; Różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda.
    • Desery, ciasta: Ciasta kremowe różnego rodzaju / bez kremów, Ciasta suche,
    • Alkohole: piwo z kija, butelkowe, różny alkohol, wino – piwo grzane

Zamów komplet dokumentacji HACCP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem – wysyłając przelew

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 13-28-04 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
        2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Kawiarnia z Lodami i Alkoholem