Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Kawiarnia z Posiłkami

HACCP GMP GHP Kawiarnia z Posiłkami

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni z posiłkami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym
  • Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
  • Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego

Przykładowe MENU dla Kawiarni z Posiłkami

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów:
    • Potrawy mieszane: zapiekanka klasyczna (ser, szynka), zapiekanka włoska (z kurczakiem), zapiekanka wiejska (z kiełbasą), hot-dog, hamburger, kanapka z szynką
    • Potrawy bezmięsne: kanapka z serem, pieczone frytki, musli
    • Surówki, warzywa owoce: z pomarańczy, grejpfruta, jabłka, sałatka cezar z kurczakiem
    • Desery: lody gałkowe, desery lodowe, gofry z bita śmietaną, owocami, cukrem pudrem, kremem czekoladowym
    • Napoje gorące: kawa, herbata, cappuccino, czekolada, kawa zbożowa
    • Napoje zimne koktajle: wysokobiałkowe koktajle: pomarańczowy, bananowy, banan z kiwi, bananowo – kokosowy; shake: truskawkowy, waniliowy, czekoladowy, pomarańczowy, karmelowy
  2. Potrawy gotowe:
    • Napoje, soki z owoców: soki wyciskane: sok z marchewki, sok wielowarzywny, sok z buraka, sok pomidorowy
    • Napoje bezalkoholowe: Coca-cola, Frugo, Black, Pepsi, 4Move, Oshee, Woda Mineralna
    • Słodycze: wafle / batony: Princessa, Grześki, Milky Way, Nesquick, Snikers, Mars, Kit-Kat, Bounty, Dove, Lion, Prince Polo, Baton Nestle Musli, baton Ba; inne: ciastka Lubisie, Rogale 7-Days, Ptasie Mleczko, Kocie Języczki, ciastka Hit, lizaki, guma do żucia, żelki, pianki, słone paluszki, chipsy, chrupki kukurydziane

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Kawiarnia z Posiłkami – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 13.28.04
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Twoja recenzja