HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 24.01.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.  Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos, catering do odbiorcy indywidualnego.HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

Przykładowe MENU: HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

  1. Grupa – potrawy w oparciu o półprodukty:
  2. Zupy wywary sosy: Sos kanapkowy ( majonez mieszamy z wyciskanym w prasie czosnkiem, dodajemy cytrynę, sól i pieprz. Wszystko mieszamy razem w misce) Ketchup, musztarda, Chrzan
  3. Potrawy mięsne:  ( Boczek smażymy na maśle na patelni przez około 4 minuty następnie dodajemy 4 jaja kurze i smażymy do ścięcia.)
    Frankfuterki z jajecznicą ( Frankfuterki gotujemy w wodzie, 4 jaja kurze smażymy na maśle z cebulą do ścięcia)
  4. Bagietki śniadaniowe ( Bułki kroimy w pół, smarujemy masłem oraz sosem kanapkowym, dodajmy żółty ser, szynkę w plastrach i zapiekamy w piekarniku. Dodajemy pomidor, ogórek konserwowy i mieszankę sałat)
  5. Potrawy bezmięsne; Owsianka

Owsianka (Płatki owsiane dodajemy do garnka razem z mlekiem, mieszamy do zagotowania. Po zagotowaniu dodajemy małe espresso, migdały, suszone owoce mix)

  1. Zimne potrawy; HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

Bagietki śniadaniowe ( Bułki kroimy w pół, smarujemy masłem oraz sosem kanapkowym, dodajmy żółty ser i zapiekamy w piekarniku. Dodajemy pomidor, ogórek konserwowy i mieszankę sałat)

  1. Surówki, warzywa owoce;

Sałaty kupujemy, mieszankę umytych sałat. Owoce,

  1. Desery, ciasta, pieczywo: Ciasta kupujemy z cukierni Tartoletka (gotowe ciasta kroimy na 12 kawałków i podajemy na talerzykach w kawiarni, pieczywo kupujemy w piekarni (chleb kroimy i podajemy z daniami śniadaniowymi)
  2. Napoje, soki z owoców: Soki z owoców, przelewamy do szklanek
  3. Napoje bezalkoholowe: różnego typu w puszkach, kartonach i butelkach
  1. Grupa – Potrawy gotowe: kupujemy w hurtowni

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej o mnie na stronie http://chomikuj.pl/misiek.b

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

……………………………………………………………….

Ogółem opinie.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Tagi , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.