HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, produkty gotowe, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering.

Numer katalogowy 004,4 „Zamów Dokumentację Online”

Przykładowe MENU:

  1. Grupa – potrawy w oparciu o półprodukty:
  2. Zupy wywary sosy: Sos kanapkowy ( majonez mieszamy z wyciskanym w prasie czosnkiem, dodajemy cytrynę, sól i pieprz. Wszystko mieszamy razem w misce) Ketchup, musztarda, Chrzan
  3. Potrawy mięsne: Jajecznica na boczku ( Boczek smażymy na maśle na patelni przez około 4 minuty następnie dodajemy 4 jaja kurze i smażymy do ścięcia.)
    Frankfuterki z jajecznicą ( Frankfuterki gotujemy w wodzie, 4 jaja kurze smażymy na maśle z cebulą do ścięcia)
  4. Bagietki śniadaniowe ( Bułki kroimy w pół, smarujemy masłem oraz sosem kanapkowym, dodajmy żółty ser, szynkę w plastrach i zapiekamy w piekarniku. Dodajemy pomidor, ogórek konserwowy i mieszankę sałat)
  5. Potrawy bezmięsne; Owsianka

Owsianka (Płatki owsiane dodajemy do garnka razem z mlekiem, mieszamy do zagotowania. Po zagotowaniu dodajemy małe espresso, migdały, suszone owoce mix)

  1. Zimne potrawy;

Bagietki śniadaniowe ( Bułki kroimy w pół, smarujemy masłem oraz sosem kanapkowym, dodajmy żółty ser i zapiekamy w piekarniku. Dodajemy pomidor, ogórek konserwowy i mieszankę sałat)

  1. Surówki, warzywa owoce;

Sałaty kupujemy, mieszankę umytych sałat. Owoce,

  1. Desery, ciasta, pieczywo: Ciasta kupujemy z cukierni Tartoletka (gotowe ciasta kroimy na 12 kawałków i podajemy na talerzykach w kawiarni, pieczywo kupujemy w piekarni (chleb kroimy i podajemy z daniami śniadaniowymi)
  2. Napoje, soki z owoców: Soki z owoców, przelewamy do szklanek
  3. Napoje bezalkoholowe: różnego typu w puszkach, kartonach i butelkach
  1. Grupa – Potrawy gotowe: kupujemy w hurtowni

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie. Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami, HACCP, GMP/GHP, Kawiarnia, ze, śniadaniami, Jajecznica, Bagietki, Owsianka, Surówki, ciasta, pieczywo, Napoje, soki z owoców

Tagi , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply