HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 28.03.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. 

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z RożnaDokumentacja HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna 

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy mięsne: Kurczak z rożna

Krótki opis swojej produkcji: Dostawca dostarcz surowego przyprawionego kurczaka, który jest opiekany na rożnie i sprzedawany w torebkach.

Potrawy rybne:

  • Surówki, warzywa owoce;

Krótki opis swojej produkcji: Surówki różnego rodzaju zakupione w markecie

  • Napoje, soki z owoców; napoje gazowane i niegazowane, soki różnego rodzaju zakupione w hurtowni spożywczej
  • Bułki kupowane w piekarni.

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej o mnie na stronie http://chomikuj.pl/misiek.b 

Zobacz wszystkie →Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

HACCP

Rated 5 out of 5
08/03/2021

ok Polecam

Avatar for Ala
Ala

Haccp GMP /GHP Mała gastronomia

Rated 5 out of 5
11/06/2021

Dokumentacja idealna. Sanepid nie ma żadnych ,kompletnie żadnych uwag. Kontakt z p. Mieczysławem rewelacyjny. Szybka obsługa i kompetentna Osoba daje rezultat bezstresowego odbioru Sanepidu. Szczerze polecam jak i rowniez serdecznie Pana pozdrawiam. Jola P.

Avatar for Jola
Jola

Haccp mala gastronomia

Rated 5 out of 5
11/06/2021

Dokumentacja idealna. Sanepid nie ma żadnych ,kompletnie żadnych uwag. Kontakt z p. Mieczysławem rewelacyjny. Szybka obsługa i kompetentna Osoba daje rezultat bezstresowego odbioru Sanepidu. Szczerze polecam jak i rowniez serdecznie Pana pozdrawiam. Jola P.

Avatar for Jola
Jola

HAACP GHP GMP

Rated 5 out of 5
16/04/2021

Profesjonalnie i szybko Polecam

Avatar for Adrian
Adrian

Księga HACCP GMP/GHP

Rated 5 out of 5
15/04/2021

Profesjonalny sprzedawca polecam wszystko jest jak w najlepszym porządku super kontakt

Avatar for Kraina
Kraina

……………………………………………………………….

Ogółem opinie.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 gwiazdek100%
4 gwiazdki0%
3 gwiazdki0%
2 gwiazdki0%
1 gwiazdka0%
  

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

ACCP, GMP/GHP, Kontener, Gastronomiczny, Kurczak, z, Rożna, surówki, napije

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.