HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Szukając wpisz Księga nr., 28.03.21 Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos.

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z RożnaDokumentacja HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna 

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy mięsne: Kurczak z rożna

Krótki opis swojej produkcji: Dostawca dostarcz surowego przyprawionego kurczaka, który jest opiekany na rożnie i sprzedawany w torebkach.

Potrawy rybne:

  • Surówki, warzywa owoce;

Krótki opis swojej produkcji: Surówki różnego rodzaju zakupione w markecie

  • Napoje, soki z owoców; napoje gazowane i niegazowane, soki różnego rodzaju zakupione w hurtowni spożywczej
  • Bułki kupowane w piekarni.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować w swoim zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 umieszczony na mojej stronie Uzupełnienie dokumentacji po zakupie Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie.

Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Powrót do strony głównej HACCP od Mietka

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

HACCP, GMP/GHP, Kontener, Gastronomiczny, Kurczak, z, Rożna, surówki, napije

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply