HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Szukając wpisz Księga nr., 07.04.21 Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na wynos.

HACCP GMP/GHP Lody GałkoweMENU w zakładzie: HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

  1. Grupa – potrawy z półproduktów:
    • Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, wafelki do lodów różne smaki, dekoracje z batonów, wafelków, cukierków, pianek, rurek itp.
    • Gofry – gofry gotowa mieszanka
    • Napoje: Mrożone napoje, Lemoniada.
    • Kawy z ekspresu różnego rodzaju, gorąca czekolada z ekspresu, syropy smakowe do herbat i kawy.
  2. Grupa – Potrawy gotowe:
    • Lody Gałkowe o różnych smakach. (lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy zakładu w zamrożonych cylindrach o pojemności 3,5L)
    • Napoje, soki; Różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda.

W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe 

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować w swoim zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 umieszczony na mojej stronie Uzupełnienie dokumentacji po zakupie Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie.

Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu. HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

Powrót do strony głównej HACCP od Mietka

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe, Lody, Gałkowe, HACCP, GMP, GHP, Lody,  Sorbety, Granity, Gofry, pdf, dla

Tagi , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply