HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe
Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Szukając wpisz Księga nr., 07.04.21 Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na wynos.
MENU w zakładzie: HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe
- Grupa – potrawy z półproduktów:
- Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, wafelki do lodów różne smaki, dekoracje z batonów, wafelków, cukierków, pianek, rurek itp.
- Gofry – gofry gotowa mieszanka
- Napoje: Mrożone napoje, Lemoniada.
- Kawy z ekspresu różnego rodzaju, gorąca czekolada z ekspresu, syropy smakowe do herbat i kawy.
- Grupa – Potrawy gotowe:
- Lody Gałkowe o różnych smakach. (lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy zakładu w zamrożonych cylindrach o pojemności 3,5L)
- Napoje, soki; Różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda.