HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 07.04.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.  
MENU w zakładzie: HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

  1. Grupa – potrawy z półproduktów:
    • Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, wafelki do lodów różne smaki, dekoracje z batonów, wafelków, cukierków, pianek, rurek itp.
    • Gofry – gofry gotowa mieszanka
    • Napoje: Mrożone napoje, Lemoniada.
    • Kawy z ekspresu różnego rodzaju, gorąca czekolada z ekspresu, syropy smakowe do herbat i kawy.
  2. Grupa – Potrawy gotowe:
    • Lody Gałkowe o różnych smakach. (lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy zakładu w zamrożonych cylindrach o pojemności 3,5L)
    • Napoje, soki; Różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda.
HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe 

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf, lub już wydrukowanych.
Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na (komputer pasek boczny, telefon na dole).
Wysyłam na e-maila od ręki lub do 12 h.

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej o mnie na stronie http://chomikuj.pl/misiek.b

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

……………………………………………………………….

Ogółem opinie.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
  

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.