HACCP GMP/GHP Lody Tajskie

HACCP GMP/GHP Lody Tajskie Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 07.08.21 Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.

Zakład zajmuje się przygotowaniem deserów lodowych w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos. HACCP GMP/GHP Lody TajskieHACCP GMP/GHP Lody Tajskie


Księga nr. 07.08.21
Cena 300 zł

  1. Desery przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Lody Tajskie z dodatkami / desery lodowe

Krótki opis swojej produkcji: Produkcja lodów polega na wylaniu wcześniej przygotowanej mieszanki / mleka i dodaniu owoców na patelnię mrożącą, rozprowadzeniu po niej owoców. Po zamrożeniu zbierane są zmrożone rulony. Produkcja odbywa się bezpośrednio na życzenie klienta, gdzie z przygotowanych wcześniej półproduktów, przyrządza się wyrób gotowy. Urządzenie posiada wbudowany termostat, który utrzymuje ustaloną temperaturę. Temperatura sprawdzana jest przy użyciu termometru, będącego na wyposażeniu urządzenia do produkcji lodów. Wydawanie – sprzedaż odbywa się bezpośrednio po zamówieniu klienta.

HACCP GMP/GHP Lody Tajskie

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: HACCP GMP/GHP Lody Tajskie 

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami) HACCP dla Lodów Tajskich

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. 

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej na stronie haccp-gastronomia.pl

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

HACCP

Rated 5 out of 5
08/03/2021

ok Polecam

Avatar for Ala
Ala

Haccp GMP /GHP Mała gastronomia

Rated 5 out of 5
11/06/2021

Dokumentacja idealna. Sanepid nie ma żadnych ,kompletnie żadnych uwag. Kontakt z p. Mieczysławem rewelacyjny. Szybka obsługa i kompetentna Osoba daje rezultat bezstresowego odbioru Sanepidu. Szczerze polecam jak i rowniez serdecznie Pana pozdrawiam. Jola P.

Avatar for Jola
Jola

Haccp mala gastronomia

Rated 5 out of 5
11/06/2021

Dokumentacja idealna. Sanepid nie ma żadnych ,kompletnie żadnych uwag. Kontakt z p. Mieczysławem rewelacyjny. Szybka obsługa i kompetentna Osoba daje rezultat bezstresowego odbioru Sanepidu. Szczerze polecam jak i rowniez serdecznie Pana pozdrawiam. Jola P.

Avatar for Jola
Jola

HAACP GHP GMP

Rated 5 out of 5
16/04/2021

Profesjonalnie i szybko Polecam

Avatar for Adrian
Adrian

Księga HACCP GMP/GHP

Rated 5 out of 5
15/04/2021

Profesjonalny sprzedawca polecam wszystko jest jak w najlepszym porządku super kontakt

Avatar for Kraina
Kraina

……………………………………………………………….

Opinie wystawione przez osoby, które zamówiły i otrzymały dokumentację.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 gwiazdek100%
4 gwiazdki0%
3 gwiazdki0%
2 gwiazdki0%
1 gwiazdka0%
  

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Twoja recenzja

HACCP dla Lodów Tajskich, HACCP dla Lodów Tajskich

Tagi , , , .Dodaj do zakładek Link.

Zostaw komentarz.