HACCP GMP/GHP Lody Tajskie

HACCP GMP/GHP Lody Tajskie Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 07.08.21 Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. 

Zakład zajmuje się przygotowaniem deserów lodowych w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos.

HACCP GMP/GHP Lody TajskieHACCP GMP/GHP Lody Tajskie

  1. Desery przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Lody Tajskie z dodatkami / desery lodowe

Krótki opis swojej produkcji: Produkcja lodów polega na wylaniu wcześniej przygotowanej mieszanki / mleka i dodaniu owoców na patelnię mrożącą, rozprowadzeniu po niej owoców. Po zamrożeniu zbierane są zmrożone rulony. Produkcja odbywa się bezpośrednio na życzenie klienta, gdzie z przygotowanych wcześniej półproduktów, przyrządza się wyrób gotowy. Urządzenie posiada wbudowany termostat, który utrzymuje ustaloną temperaturę. Temperatura sprawdzana jest przy użyciu termometru, będącego na wyposażeniu urządzenia do produkcji lodów. Wydawanie – sprzedaż odbywa się bezpośrednio po zamówieniu klienta.

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: HACCP GMP/GHP Lody Tajskie 

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami) HACCP dla Lodów Tajskich

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. 

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej na stronie haccp-gastronomia.pl

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

HACCP

Rated 5 out of 5
08/03/2021

ok Polecam

Ala

HAACP GHP GMP

Rated 5 out of 5
16/04/2021

Profesjonalnie i szybko Polecam

Adrian

Księga HACCP GMP/GHP

Rated 5 out of 5
15/04/2021

Profesjonalny sprzedawca polecam wszystko jest jak w najlepszym porządku super kontakt

Kraina

Polecam

Rated 5 out of 5
15/03/2021

Udany zakup. Wszystko ok. Super opracowana dokumentacja 🙂

Natalia

HACCP GMP/GHP Kawiarnia

Rated 5 out of 5
10/03/2021

Fachowa i kompletna dokumentacja. Polecam

Janek

……………………………………………………………….

Opinie wystawione przez osoby, które zamówiły i otrzymały dokumentację.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 6 reviews)
5 gwiazdek100%
4 gwiazdki0%
3 gwiazdki0%
2 gwiazdki0%
1 gwiazdka0%
  

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Twoja recenzja

HACCP dla Lodów Tajskich, HACCP dla Lodów Tajskich

Tagi , , , .Dodaj do zakładek Link.

Zostaw komentarz.