Przejdź do treści

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny

Podstawową działalnością jest przygotowywanie / sprzedaż napojów alkoholowych, przekąsek i umożliwienie spożycie przygotowanych napojów przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. 

5
Rated 5 out of 5
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

Menu w zakładzie: HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny

  1. Grupa – potrawy gotowe:
    • Przekąski: chipsy, paluszki itp.
    • Napoje gorące: kawa, herbata

Krótki opis swojej produkcji: do ekspresu kawowego wsypuje kawę, wężyk do mleka wkładam do kartonika z mlekiem. Podkładam kubek wybieram rodzaj kawy (ekspres przyrządza wybrana kawę).

Napoje bezalkoholowe pepsi, 7UP, Schweps, woda gazowana i niegazowana itp.

  • Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek, wina i wódki. Krótki opis swojej produkcji: piwo lane – nalewane do specjalistycznego naczynia jednorazowego użytku z kegów za pośrednictwem instalacji do rozlewu piwa, piwa butelkowe- przelewane z opakowań producenta do naczynia jednorazowego użytku

Zamów wysyłając przelew bankowy On-Line ze swojego banku – wpisz:

Odbiorca / Imię: Mieczysław B
72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota 300 zł
W tytule przelewu proszę wpisać:
Za przeniesienie praw autorskich do Księgi HACCP GMP/GHP nr. 26.01.23 HM

Po opłacie proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją co zostało zamówione, proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf., 

Wysyłam na e-maila od ręki po otrzymaniu e-maila z potwierdzeniem przelewu lub po zaksięgowaniu wpłaty.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. 

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych. 

Więcej o mnie na stronie https://haccp-dokumenty.pl

……………………………………………………………….

Ogółem opinie.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 14 reviews)
5 gwiazdek100%
4 gwiazdki0%
3 gwiazdki0%
2 gwiazdki0%
1 gwiazdka0%
  

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.