HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering.

Numer katalogowy 004,9 „Zamów Dokumentację Online”

Przykładowe MENU:

  1. Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos bolognese, sos do sałatek
    • Sałatki: Sałatka Figa z malinami, Sałata z awokado i tofu, Sałatka al’a cezar
    • Ciasta na Pizzę:
    • Potrawy rybne:
      • GAMBERETTI ser mozzarella, sos, krewetki, czosnek pomidorki koktajlowe, kapary, natka pietruszki,
        • Makaron tagliatele z krewetkami
      • Potrawy mieszane:
        • VESUVIO ser mozzarella, sos, szynka,
        • CAPRICCIOSA ser mozzarella, sos, szynka, pieczarki,
        • SALAMI ser mozzarella, sos, salami,
        • HAWAII ser mozzarella, sos, szynka, ananas,
        • VENEZIA ser mozzarella, sos, kurczak, kukurydza,
        • FARMERSKA ser mozzarella, sos, kiełbasa, cebula, pieczarki,
        • GYROS ser mozzarella, sos, gyros, papryka, cebula, kukurydza,
        • WIEJSKA ser mozzarella, sos, szynka, boczek, cebula, pieczarki,
        • QUATRO STAGIONI ser mozzarella, sos, szynka, salami, papryka, pieczarki
        • CASPARTINO ser mozzarella, sos, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, rukola, parmezan
        • GIUSSEPE ser mozzarella, sos, boczek, szynka, salami, kiełbasa
        • SUPREMA ser mozzarella, sos, boczek, szynka, cebula, brokuł, pieczarki
        • LATINA ser mozzarella, sos, papryka jalapeno, kiełbasa chorizo, cebula , kukurydza, rukola (OSTRA)
        • VILLAGGIO ser mozzarella, sos, pieczarki, szynka, boczek, papryka, cebula
        • PANCETTA ser mozzarella, sos, czosnek, pieczarki, boczek, cebula, ogórek konserwowy
        • DIABLO ser mozzarella, sos, pieczarki, salami, papryka jalapeno, oliwki, tabasco
          • Makaron bolognese
        • Potrawy bezmięsne;
        • MARGERITA ser mozzarella, sos,
        • FUNGHI ser mozzarella, sos, pieczarki,
        • RUCOLI ser mozzarella kulka, sos, pomidor, rukola,
        • IBIZA ser mozzarella, sos, kurczak, brokuł, kukurydza,
        • 4 SERY ser mozzarella , mozzarella kulka, ser feta, gorgonzola, rukola,
        • AGNIESZKA ser mozzarella, sos, orzech włoskie, żurawina, camembert, rukola
          • Makaron tagliatele z borowikami
          • Frytki, ………
        • Potrawy wegetariańskie;
          • VEGETARIANA ser mozzarella, sos, pieczarki, cebula, papryka, kukurydza, brokuł
  1. Grupa – Potrawy gotowe:
    • Napoje alkoholowe / bezalkoholowe: napoje gazowane w butelce plastikowej 0,5l Pepsi, Mirynda, Woda gaz i n/g, soki butelkowe, piwo z nalewaka, wino, kawa ,herbata.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie. Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem, HACCP, GMP/GHP, Pizzeria, z, alkoholem

Tagi , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply