HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Szukając wpisz Księga nr., 27.03.21 Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos.

HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering.

Przykładowe MENU: HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

  1. Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
  2. Sosy: sos czosnkowy, sos bolognese, sos do sałatek
  3. Sałatki: Sałatka Figa z malinami, Sałata z awokado i tofu, Sałatka al’a cezar
  4. Potrawy mieszane:
    • VESUVIO ser mozzarella, sos, szynka,
    • CAPRICCIOSA ser mozzarella, sos, szynka, pieczarki,
    • SALAMI ser mozzarella, sos, salami,
    • HAWAII ser mozzarella, sos, szynka, ananas,
    • VENEZIA ser mozzarella, sos, kurczak, kukurydza,
    • FARMERSKA ser mozzarella, sos, kiełbasa, cebula, pieczarki,
    • GYROS ser mozzarella, sos, gyros, papryka, cebula, kukurydza,
    • WIEJSKA ser mozzarella, sos, szynka, boczek, cebula, pieczarki,
    • QUATRO STAGIONI ser mozzarella, sos, szynka, salami, papryka, pieczarki
    • CASPARTINO ser mozzarella, sos, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, rukola, parmezan
    • GIUSSEPE ser mozzarella, sos, boczek, szynka, salami, kiełbasa
    • SUPREMA ser mozzarella, sos, boczek, szynka, cebula, brokuł, pieczarki
    • LATINA ser mozzarella, sos, papryka jalapeno, kiełbasa chorizo, cebula , kukurydza, rukola (OSTRA)
    • VILLAGGIO ser mozzarella, sos, pieczarki, szynka, boczek, papryka, cebula
    • PANCETTA ser mozzarella, sos, czosnek, pieczarki, boczek, cebula, ogórek konserwowy
    • DIABLO ser mozzarella, sos, pieczarki, salami, papryka jalapeno, oliwki, tabasco
      • Makaron bolognese
  1. Potrawy bezmięsne;
    • MARGERITA be mozzarella, sos,
    • FUNGHI ser mozzarella, sos, pieczarki,
    • RUCOLI ser mozzarella kulka, sos, pomidor, rukola,
    • IBIZA ser mozzarella, sos, kurczak, brokuł, kukurydza,
    • 4 SERY ser mozzarella , mozzarella kulka, ser feta, gorgonzola, rukola,
    • AGNIESZKA ser mozzarella, sos, orzech włoskie, żurawina, camembert, rukola
    • Makaron tagliatele z borowikami
    • Frytki, ………
  2. Potrawy wegetariańskie;
    • VEGETARIANA ser mozzarella, sos, pieczarki, cebula, papryka, kukurydza, brokuł
  3. Grupa – Potrawy gotowe:
    • Napoje alkoholowe / bezalkoholowe: napoje gazowane w butelce plastikowej 0,5l Pepsi, Mirynda, Woda gaz i n/g, soki butelkowe, piwo z rollbaru / kija, wino, wódka, kawa ,herbata.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować w swoim zakładzie. W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 umieszczony na mojej stronie Uzupełnienie dokumentacji po zakupie Dodatkowo wysyłam instrukcję na co należy zwrócić uwagę.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie.

Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Powrót do strony głównej HACCP od Mietka

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Tagi , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply