HACCP GMP/GHP Pizzeria z cateringiem

HACCP GMP/GHP Pizzeria z cateringiem – Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw do konsumpcji na miejscu oraz na wynos i catering.

Numer Księgi 27.04.21 „Zamów Dokumentację Online”

Przykładowe MENU: HACCP GMP/GHP Pizzeria z cateringiem

    1. Napoje bezalkoholowe: coca-cola fanta sprite, itp., podawane są w butelkach szklanych i plastykowych.
      1. Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
        • Grupa – Potrawy przygotowywane z półproduktów:
        • Sosy:  sosy pomidorowe i czosnkowe

      Krótki opis swojej produkcji: sos  pomidorowy jest gotowany do makaronów, natomiast sos czosnkowy i również pomidorowy do pizzy przygotowywany jest na zimno.

      Krótki opis / sos mięsny do makaronu bolognes przygotowywany jest z mięsa zakupionego w sklepie lub hurtowni i gotowego sosu pomidorowego  typu pelati-gotowany

      1. Potrawy mieszane: pizzę margerita, diavola, parma,4 stagini, neapol, capriciosa, calzony……
      2. Surówki, warzywa owoce;surówki z kapusty, sałatka calabres, sałatka fantazja…

      Krótki opis swojej produkcji: wszystkie sałatki przygotowywane są z gotowych wcześniej już obranych warzyw. Sałatka calabres jest z pomidorów, cebuli czerwonej i papryczek, zalana oliwa, sałatka fantazja jest z fasolki zakupionej w puszcze, tuńczyka również z puszki i polana octem balsamicznym

      1. Napoje gorące: expresso, cappuccino, herbata.

      Krótki opis swojej produkcji: przygotowywane są z expresu lub zalewane są przegotowaną woda.

      1. Grupa – Potrawy gotowe:
        • Napoje, soki z owoców;soki owocowe

      Krótki opis swojej produkcji: soki owocowe są gotowe  podawane w butelkach szklanych lub plastykowych.

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość. Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. HACCP GMP/GHP Pizzeria z cateringiem

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP. W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie. Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

HACCP, GMP/GHP, Pizzeria, z, alkoholem, Księga, HACCP, GHP/GMP, GHP, GMP, Dokumentacja, System, wzór, co to jest, dla ciebie, 7 zasad, dla ciebie, pdf, Karty kontroli,

Tagi , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Komentarze są wyłączone.