Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri z fast foodem i dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja na miejscu
  • Sprzedaż „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
  • Catering w plenerze, w jednorazowych opakowaniach przeznaczonych do żywności

Przykładowe MENU dla HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

  1. Potrawy przygotowywane od surowca:
    • Zupy wywary sosy:
      • zupy: rosół drobiowy, barszcz czerwony, zupa fasolowa, pomidorowa, żurek, grochowa, zupa dnia
      • sosy: pomidorowy, czosnkowy majonezowo-pomidorowy
    • Potrawy mięsne: pierś z kurczaka grillowana, karkówka grillowana, Danie Dnia
    • Potrawy rybne: pstrąg zapiekany w piecu, łosoś zapiekany w piecu
    • Potrawy mieszane:
      • Pizza
        • Margherita: sos, ser
        • Funghi: sos, ser, pieczarki
        • Luigi: sos, ser, szynka, pomidor, oliwki
        • Duo: sos, ser, szynka, kukurydza
        • Cardinale: sos, ser, szynka
        • Capricciosa: sos, ser, pieczarki, szynka
        • Capricciosa Cotto: sos, ser, pieczarki, szynka włoska Cotto, karczochy, oliwki
        • Hawaii: sos, ser, szynka, ananas
        • Salami Funghi: sos, ser, salami, pieczarki
        • Salami Picante: sos, ser, ostre salami Picante
        • Tonno: sos, ser, tuńczyk, cebula, kukurydza
        • Salmone: sos biały, ser, łosoś wędzony, kapary, koper
        • Vera: sos, ser, szynka parmeńska, mozzarella, pomidorki, grana padano
        • Parma: sos, ser, szynka parmeńska, rukola, pomidorki, grana padano
        • Trufla: sos truflowy, ser, mascarpone, pomidorki,
        • Piccante Trufla: sos truflowy, ser, mascarpone, salami piccante pomidorki,
        • Rusticana: sos, ser, pieczarki, szynka, kurczak, oliwki sos: ser, szynka, mięso Gyros (kurczak), cebula
        • Americana: sos, ser, szynka, mięso Gyros (kurczak), pieczarki, kukurydza
        • Diablo (na ostro): sos, ser, salami, ostra papryka, cebula
        • Maestro: sos, ser, pieczarki, szynka, boczek, salami, kukurydza, papryka, cebula
        • Wiejska: sos, ser, boczek, kiełbasa wiejska, pieczarki, ogórek kiszony, cebula
        • Carbonara: sos śmietanowy, ser, boczek, cebula, grana padano
        • 4 sery: sos śmietanowy, ser mozzarella żółty z serem gouda, ser pleśniowy, ser mozzarella biały, ser wędzony
        • Gruszka: sos, ser, ser pleśniowy, ser camembert, ser gorgonzola, gruszka
        • Własna: sos, ser, 5 składników
    • Burgery 100% wołowiny
      • Classic:  sałata , pomidor, pikle, cebula czerwona, ketchup, sos majonezowy łagodny
      • Cheeseburger: sałata, pomidor, pikle, cebula czerwona, ser cheddar, ketchup, majonez
      • Amerykański: sałata, pomidor, pikle, cebula, krążki cebulowe, rukola, remulada
      • Meksykański: sałata, papryka jalapeno, cebula czerwona, nachosy, sos pomidorowy ostry, remulada
      • Francuski: sałata, pomidor, ser camembert, żurawina
      • Hawajski: sałata, ananas, ser cheddar, rukola, sos carry-mango
      • Zbójnicki: sałata, pikle, cebula czerwona, bekon, placek ziemniaczany, ser wędzony, sos musztardowo-BBQ
      • Blue Lagun: sałata, pomidor, cebula czerwona, ser pleśniowy, rukola, sos serowy
    • Kebab
      • Rollo małe: mięsa z kurczaka lub wołowe, świeże warzywa
      • Rollo duże: 200g mięsa z kurczaka lub wołowe, świeże warzywa
      • Kapsalon: 100g  mięsa z kurczaka lub wołowe, świeże warzywa, frytki, zapiekany z serem
      • Kapsalon: 200g  mięsa z kurczaka lub wołowe, świeże warzywa, frytki, zapiekany z serem
      • Sosy do wyboru: czosnkowy, łagodny, pomidorowy ostry
    • Sałatki
      • Gyros:  mix sałat, pomidor, ogórek, kukurydza, cebula czerwona, ser feta, mięso gyros, grzanki
      • Łosoś: mix sałat, pomidor, ogórek, cebula czerwona, łosoś wędzony, kapary, grzanki
      • Grecka: mix sałat, pomidor, ogórek, ser feta, oliwki, papryka, grzanki
      • Sosy do wyboru: czosnkowy, łagodny, pomidorowy ostry, Winegret
    • Danie dla dziecka
      • Nuggetsy: kawałki piersi kurczaka w panierce, frytki, pomidorki cherry
      • Burger kids: 100g mięsa wołowego sałata, ser cheddar, pomidor, pikle
    • Dania obiadowe
      • Grilowana pierś z kurczaka, w zestawie z zapiekanymi ziemniaczkami i sałatką
      • Grilowana karkówka, w zestawie z zapiekanymi ziemniaczkami i sałatką
      • Startery: frytki, frytki steakhouse, frytki z batatów, frytki kulka, krążki cebulowe, kulki serowe z jalapeno
      • Sosy: Pomidorowy, Pomidorowy pikantny, Czosnkowy, Majonezowy łagodny
    • Surówki, warzywa owoce: z białej kapusty, z marchwi, z buraczków, mizeria, z kiszonej kapusty
    • Desery, ciasta, pieczywo: sernik, jabłecznik, spody do pizzy
    • Napoje, soki z owoców; lemoniada – sok z owoców, woda, lód cukier
  2. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Potrawy bezmięsne: frytki, krążki cebulowe, kulki serowe z jalapeno
    • Desery, ciasta, pieczywo: pieczywo – bułki
  3. Potrawy gotowe:
    • Desery, ciasta, pieczywo: Deser lodowy, 3 gałki lodów z owocami i bitą śmietaną podane w szklanym pucharku.
    • Napoje bezalkoholowe / alkoholowe: Coca-Cola, Fanta, Sprite, soki owocowe pakowane, piwo

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 250 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 18.26.03 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.