Przejdź do treści

HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem
HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 73 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri z fast foodem i dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja na miejscu
  • Sprzedaż „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
  • Catering w plenerze, w jednorazowych opakowaniach przeznaczonych do żywności

Przykładowe MENU dla HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

Potrawy przygotowywane od surowca:

Zupy wywary sosy:

  • zupy: rosół drobiowy, barszcz czerwony, zupa fasolowa, pomidorowa, żurek, grochowa, zupa dnia
  • sosy: pomidorowy, czosnkowy majonezowo-pomidorowy

Potrawy mięsne: pierś z kurczaka grillowana, karkówka grillowana, Danie Dnia

Potrawy rybne: pstrąg zapiekany w piecu, łosoś zapiekany w piecu

Potrawy mieszane:

  • Pizza
    • Margherita: sos, ser
    • Funghi: sos, ser, pieczarki
    • Luigi: sos, ser, szynka, pomidor, oliwki
    • Duo: sos, ser, szynka, kukurydza
    • Cardinale: sos, ser, szynka
    • Capricciosa: sos, ser, pieczarki, szynka
    • Capricciosa Cotto: sos, ser, pieczarki, szynka włoska Cotto, karczochy, oliwki
    • Hawaii: sos, ser, szynka, ananas
    • Salami Funghi: sos, ser, salami, pieczarki
    • Salami Picante: sos, ser, ostre salami Picante
    • Tonno: sos, ser, tuńczyk, cebula, kukurydza
    • Salmone: sos biały, ser, łosoś wędzony, kapary, koper
    • Vera: sos, ser, szynka parmeńska, mozzarella, pomidorki, grana padano
    • Parma: sos, ser, szynka parmeńska, rukola, pomidorki, grana padano
    • Trufla: sos truflowy, ser, mascarpone, pomidorki,
    • Piccante Trufla: sos truflowy, ser, mascarpone, salami piccante pomidorki,
    • Rusticana: sos, ser, pieczarki, szynka, kurczak, oliwki sos: ser, szynka, mięso Gyros (kurczak), cebula
    • Americana: sos, ser, szynka, mięso Gyros (kurczak), pieczarki, kukurydza
    • Diablo (na ostro): sos, ser, salami, ostra papryka, cebula
    • Maestro: sos, ser, pieczarki, szynka, boczek, salami, kukurydza, papryka, cebula
    • Wiejska: sos, ser, boczek, kiełbasa wiejska, pieczarki, ogórek kiszony, cebula
    • Carbonara: sos śmietanowy, ser, boczek, cebula, grana padano
    • 4 sery: sos śmietanowy, ser mozzarella żółty z serem gouda, ser pleśniowy, ser mozzarella biały, ser wędzony
    • Gruszka: sos, ser, ser pleśniowy, ser camembert, ser gorgonzola, gruszka
    • Własna: sos, ser, 5 składników

Burgery 100% wołowiny

  • Classic:  sałata , pomidor, pikle, cebula czerwona, ketchup, sos majonezowy łagodny
  • Cheeseburger: sałata, pomidor, pikle, cebula czerwona, ser cheddar, ketchup, majonez
  • Amerykański: sałata, pomidor, pikle, cebula, krążki cebulowe, rukola, remulada
  • Meksykański: sałata, papryka jalapeno, cebula czerwona, nachosy, sos pomidorowy ostry, remulada
  • Francuski: sałata, pomidor, ser camembert, żurawina
  • Hawajski: sałata, ananas, ser cheddar, rukola, sos carry-mango
  • Zbójnicki: sałata, pikle, cebula czerwona, bekon, placek ziemniaczany, ser wędzony, sos musztardowo-BBQ
  • Blue Lagun: sałata, pomidor, cebula czerwona, ser pleśniowy, rukola, sos serowy

Kebab

  • Rollo małe: mięsa z kurczaka lub wołowe, świeże warzywa
  • Rollo duże: 200g mięsa z kurczaka lub wołowe, świeże warzywa
  • Kapsalon: 100g  mięsa z kurczaka lub wołowe, świeże warzywa, frytki, zapiekany z serem
  • Kapsalon: 200g  mięsa z kurczaka lub wołowe, świeże warzywa, frytki, zapiekany z serem
  • Sosy do wyboru: czosnkowy, łagodny, pomidorowy ostry

Sałatki

  • Gyros:  mix sałat, pomidor, ogórek, kukurydza, cebula czerwona, ser feta, mięso gyros, grzanki
  • Łosoś: mix sałat, pomidor, ogórek, cebula czerwona, łosoś wędzony, kapary, grzanki
  • Grecka: mix sałat, pomidor, ogórek, ser feta, oliwki, papryka, grzanki
  • Sosy do wyboru: czosnkowy, łagodny, pomidorowy ostry, Winegret

Danie dla dziecka

  • Nuggetsy: kawałki piersi kurczaka w panierce, frytki, pomidorki cherry
  • Burger kids: 100g mięsa wołowego sałata, ser cheddar, pomidor, pikle

Dania obiadowe

  • Grilowana pierś z kurczaka, w zestawie z zapiekanymi ziemniaczkami i sałatką
  • Grilowana karkówka, w zestawie z zapiekanymi ziemniaczkami i sałatką
  • Startery: frytki, frytki steakhouse, frytki z batatów, frytki kulka, krążki cebulowe, kulki serowe z jalapeno
  • Sosy: Pomidorowy, Pomidorowy pikantny, Czosnkowy, Majonezowy łagodny

Surówki, warzywa owoce: z białej kapusty, z marchwi, z buraczków, mizeria, z kiszonej kapusty

Desery, ciasta, pieczywo: sernik, jabłecznik, spody do pizzy

Napoje, soki z owoców; lemoniada – sok z owoców, woda, lód cukier

Potrawy przygotowywane z półproduktów

Potrawy bezmięsne: frytki, krążki cebulowe, kulki serowe z jalapeno

Desery, ciasta, pieczywo: pieczywo – bułki

Potrawy gotowe:

Desery, ciasta, pieczywo: Deser lodowy, 3 gałki lodów z owocami i bitą śmietaną podane w szklanym pucharku.

Napoje bezalkoholowe / alkoholowe: Coca-Cola, Fanta, Sprite, soki owocowe pakowane, piwo

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 300 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 18-26-03 
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
   2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. Bądź pierwszą osobą, która je napisze.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem