Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Pub

HACCP GMP/GHP Pub

HACCP GMP GHP Pub

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 25 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty w punkcie gastronomicznym – w jednym pomieszczeniu, i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta.

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy mieszane:

Możliwość przygotowania posiłku  obiadowego 1 daniowego – kotlet z fileta kurczaka lub schab, ziemniaki lub frytki, oraz barszcz czerwony na wywarze mięsnym z uszkami  – kupione gotowe  – w przypadku organizacji  imprezy okolicznościowej), wątróbka z warzywami,

Kebab na frytkach,

Burger wołowy (bułka mrożona, mięso, ser (chedar), cebula, sałata, pomidor, ogórek, pikle, żurawina ze słoiczka, ketchup, sosy, majonez, musztarda),

Zapiekanka (bułka, ser, pieczarki, szynka, ketchup, sosy, papryka słodka z torebki)

  • Potrawy mięsne: boczek w plasterkach parzony, boczek duński plastry, salami, skrzydełka w panierce, wrapsy, nagetsy,
  • Wędliny (szynka włoska), tatar z mięsa świeżego mielonego
  • Potrawy bezmięsne: gofry, naleśniki, jajka smażone / gotowane, frytki, ser, grzanki,
  • oliwki, szpinak, sałata lodowa, rzymska, papryka, ogórek kiszony ze sklepu,
  • Zimne potrawy: lody gałkowe z posypką podane w pucharku lub w wafelku, bita śmietana,
  • Napoje – kawa z ekspresu (latte, cappuccino, espresso, czarna) herbata (czarna z cytryną, zielona, owocowa)
  1. Potrawy gotowe kupione w hurtowni:
    • Surówki / sałatki: surówka (różnego rodzaju), sałatka (grecka, z kurczakiem i słonecznikiem), Ciasta, pieczywo: ciasta kupione z piekarni podane z lodami i bitą śmietaną, pieczywo gotowe z piekarni.
    • Napoje: soki w kartonie, butelka, sprite, kinley, coca-cola, pepsi, capy, woda z cytryną
    • Alkohole– piwo z kija, piwo z butelki, wino różnego rodzaju z butelki, cydr z kija i w butelce, wino grzane podane w specjalnych pojemnikach, wódka różnego rodzaju z butelki, whisky, Burbon, tequila, drinki różnego rodzaju.

Zamów HACCP GMP GHP Pub – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 21-28-04
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu. 

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.

Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta

Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Wystaw własną opinię o dokumentacji HACCP GMP/GHP.

Twoja recenzja