HACCP GMP/GHP Pub

HACCP GMP/GHP Pub

Kompletna dokumentacja do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym.

Numer Księgi 26.04.21HACCP GMP/GHP Pub Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, produkty gotowe, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos.

Przykładowe MENU: HACCP GMP/GHP Pub 

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Burger – różne rodzaje, zapiekanka, skrzydełka w panierce, nagetsy, wrapsy, frytki, sałatka (grecka, z kurczakiem i słonecznikiem , ) wątróbka z warzywami, kebab na frytkach, gofry, naleśniki, możliwość przygotowania posiłku  obiadowego 1 daniowego – kotlet z fileta kurczaka lub schab , ziemniaki lub frytki, surówka (różnego rodzaju) oraz barszcz czerwony na wywarze mięsnym z uszkami  – kupione gotowe  – w przypadku organizacji  imprezy okolicznościowej  )

Burger (bułka mrożona, mięso przetworzone mrożone, ser (chedar), cebula, sałata, pomidor, ogórek, pikle, żurawina ze słoiczka, ketchup, sosy, majonez, musztarda)

  • Zapiekanka (bułka, ser, pieczarki, szynka, ketchup, sosy, papryka słodka z torebki)

  • Potrawy mięsne: boczek w plasterkach parzony, boczek duński plastry, salami kulinarne chłodzone, burger wołowy 100 % przetworzony mrożony, wędliny (szynka włoska, )wątróbka drobiowa zakupiona w sklepie, tatar z mięsa świeżego mielonego bezpośrednio u producenta wyporcjowany – zakład przetwórstwa mięsnego

  1. Potrawy gotowe: HACCP GMP/GHP Pub

    • Mięsne – Skrzydełka w panierce, wrapsy, nagetsy, uszka do barszczu

    • Bezmięsne – jajka zakupione w sklepie, frytki mrożone gastronomiczne, ser, oliwki, grzanki, szpinak, sałata lodowa, rzymska, papryka, ogórek kiszony ze sklepu, pieczywo gotowe z piekarni.

    • Zimne potrawy: lody gałkowe z posypką podane w pucharku lub w wafelku, bita śmietana,

    • Ciasta – kupione z piekarni podane z lodami i bitą śmietaną

    • Napoje – kawa z ekspresu (latte, cappuccino, espresso, czarna) herbata (czarna z cytryną, zielona, owocowa)soki w kartonie, butelka, sprite, kinley, coca-cola, pepsi, capy, woda z cytryną

    • Alkohole– piwo z kija, piwo z butelki, wino różnego rodzaju z butelki, cydr z kija i w butelce, wino grzane podane w specjalnych pojemnikach, wódka różnego rodzaju z butelki, whisky, Burbon, tequila, drinki różnego rodzaju.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować w swoim zakładzie.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 umieszczony na mojej stronie Uzupełnienie dokumentacji po zakupie Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Można też złożyć zamówienie na indywidualne opracowanie Księgi HACCP GMP/GHP.

Proszę zadzwonić do mnie pod nr. telefonu 690 664 002 lub wysłać e-maila: HACCP.dokumenty@wp.pl
W takim przypadku wysyłam dokument do wypełnienia, Państwo w tym dokumencie opisuje swój zakład, wymienia potrawy i odsyła do mnie.

Księga będzie przygotowana w porozumieniu z Państwem, wysyłam 2 / 3 dni po złożeniu zamówienia na e-maila podanego w zamówieniu.

Powrót do strony głównej HACCP od Mietka

Więcej mojej dokumentacji na drugiej stronie https://haccp-dokumenty.pl

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Pub, HACCP, GMP/GHP, Pub

Tagi , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Leave a Reply