HACCP GMP GHP Restauracja Smażalnia Ryb
HACCP GMP GHP Restauracja Smażalnia Ryb
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla restauracji – smażalni ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Działalność gastronomiczna – smażalnia ryb / pstrąga, prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o (ryby) półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym
- Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
Przykładowe MENU dla Restauracji Smażalni Ryb
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
- Zupy, wywary, sosy: sos czosnkowy, sos koperkowy
- Potrawy mięsne: nuggetsy z fileta kurczaka, karkówka z grilla, parówki
- Potrawy rybne: pstrąg z patelni z czosnkiem lub bez, ryba z pieca z czosnkiem lub bez, pstrąg pieczony z kurkami, pstrąg pieczony z pomidorami
- Potrawy mieszane: jajecznica z szynką, tost z serem i szynką, tost z serem i salami
- Potrawy bezmięsne: frytki belgijskie, frytki, ziemniaki pieczone, jajecznica, warzywa z patelni
- Zimne potrawy: zestaw śniadaniowy ( ser żółty, szynka, salami, kabanos, pieczywo, masło, warzywa, twarożek, jajko na twardo)
- Surówki, sałatki: sałatka grecka, sałatka typu cezar
- Desery, ciasta: Sernik, szarlotka, szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną, lody w pucharku, jako dodatki do deserów owoce, polewa
- Napoje gorące, soki z owoców: Kawa czarna / americana, kawa z mlekiem, / latte, Cappuccino, Espresso, Herbata, gorąca czekolada, kakao
- Potrawy gotowe
- Surówki, warzywa owoce: surówka z kiszonej kapusty, selera, marchwi, typu Coleslaw, czerwonej kapusty, truskawki, ananas, pomarańcz, kiwi, winogrono, cytryna, warzywa: marchew, groszek konserwowy, kukurydza, pietruszka korzeń, pomidor, ogórek, seler, brokuły, kalafior, brukselka
- Desery, ciasta, pieczywo: sernik, szarlotka, szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną, lody w pucharku, bita śmietana
- Napoje, soki: Woda mineralna gaz i nie gaz, pepsi, Tymbark jabłko, brzoskwinia, piwo bez alkoholowe
- Napoje alkoholowe: piwo w butelkach / lane z kija, wino grzane
Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Restauracja Smażalnia Ryb – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange) Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12.28.10 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.
Twoja recenzja