HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów w zakładce Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 01.01.21. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.  

HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia rybMenu w zakładzie: HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb


Księga nr. 01.01.21.
Cena 300 zł

Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:

    • Potrawy mięsne: kotlet drobiowy, schabowy; doprawiony solą i pieprzem, zamoczony w zalewie z mleka i jajka, obtoczyć w mące, następnie w zalewie, a na koniec w bułce tartej. Na patelni rozgrzać tłuszcz. Smażenie na partiami po 2 kotlety, na większym ogniu, po 2 minuty z każdej strony. Podajemy w pojemnikach jednorazowych
    • Potrawy rybne: ryby różnego gatunku w zależności od sezonu – pieczone i smażone,

Krótki opis procesu produkcji: filet rybny solimy odczekujemy chwilę aż przejdzie solą, obtaczamy w panierce, kładziemy na rozgrzanym tłuszczu (masło i olej pół na pół), smażymy na średnim ogniu po około 5 minut z każdej strony, aż stanie się złocisty i chrupiący, a mięso białe w środku

  • Potrawy bezmięsne, frytki, HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

  1. Grupa – Potrawy gotowe przywiezione do zakładu:
    • Zupy wywary sosy: catering kapuśniak, zupa rybna, flaki, sosy: czosnkowy,
    • Potrawy rybne: pstrąg pieczony i smażony, sielawa smażona, jesiotr smażony, węgorz smażony, amur smażony, dorsz filet smażony, karp smażony
    • Surówki, warzywa owoce; surówki sezonowe Producent Surówek ,, Grześkowiak’’
    • Desery, pieczywo: desery – lody gałkowe z dodatkami dostawca Zielona Budka

lody podawane w wafelku, bułki, chleb zakupione na bieżąco w Markecie

  • Napoje, soki z owoców; Pepsi, napoje ,,Dzień i Noc’’, gotowe butelkowe
  • Napoje alkoholowe – piwo z kija / butelkowe, wina

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej na stronie haccp-gastronomia.pl

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

……………………………………………………………….

Opinie wystawione przez osoby, które zamówiły i otrzymały dokumentację.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Twoja recenzja

 

Tagi , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.