HACCP GMP/GHP Sklep Monopolowy Lody

HACCP GMP/GHP Sklep Monopolowy Lody. Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia / zamówienia On-Line. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie. Zamów w zakładce Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 13.22.21. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.

HACCP GMP/GHP Sklep Monopolowy Lody


księga nr. 13.22.21.
Cena 300 zł

Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania (lody) oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych.

HACCP GMP/GHP Sklep Monopolowy Lody W sklepie prowadzi się sprzedaż napojów alkoholowych. HACCP GMP/GHP Sklep Monopolowy Lody

Realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych oferowanych do sprzedaży:

  1. Spis sprzedawanych artykułów spożywczych. HACCP GMP/GHP Sklep Monopolowy Lody
    • produktów mrożonych – 18 °C w tym: lody (pojedynczo pakowane w sztukach)
    • innych produktów nie wymagających warunków chłodniczych do przechowywania na półkach: woda min. butelkowa, soki owocowe różne ilości w butelkach i kartonach, kawa pakowana na szt. Herbata- szt, cukier w kg opak.
  2. W sposób tradycyjny, tj. „zza lady”:
    • napojów alkoholowych wysokoprocentowych w opakowaniach jednostkowych, piwo i wino.
    • wyrobów cukierniczych i ciastkarskich trwałych- (batoniki, lizaki, chipsy, paluszki, gumy, drożdżówki, pączki, itp.)
  1. Ponadto w obiekcie prowadzona będzie sprzedaż artykułów higienicznych, kosmetycznych i przedmiotów do kontaktu z żywnością oraz wyrobów tytoniowych

HACCP GMP/GHP Sklep Monopolowy Lody Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej o mnie na stronie HACCP dokumenty

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

……………………………………………………………….

Opinie wystawione przez osoby, które zamówiły i otrzymały dokumentację.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Twoja recenzja

 

Tagi , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.