HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Hot Dogami
HACCP Sklep Spożywczy z Hot Dogami
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego z hot dogami, zapiekankami, pizzą, wypiekanymi na miejscu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- zamówienie odpowiednie ilości towaru
- ocena towaru i przyjęcie na stan sklepu
- przyjęcie towaru do magazynu
- przechowywanie towaru na półki sklepowe
- przechowywanie towaru w urządzeń chłodniczych
- przechowywanie mięsa świeżego, wędlin i serów w ladzie chłodniczej na stoisku z obsługą
Przykładowe MENU dla Sklepu Spożywczego z Hot Dogami
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych:
- Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia:
- Żywność łatwo psująca się np.: mięso, ryby, drób, jaja, mleko, większość owoców i warzyw
- Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: ziemniaki, buraki, orzechy
- Żywność trwała np.: mąka, cukier, ryż, fasola, ziarna, zioła i suplementy ziołowe
- Żywność mrożona np.: mrożone warzywa, mrożone ryby, lody, itd.
Szczegółową listę, opis produktów i przeznaczenie konsumenckie według zamówień.
- Napoje bezalkoholowe: Kawa z ekspresu
Zamów komplet dokumentacji HACCP Sklep Spożywczy z Hot Dogami – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 250 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 14.03.23 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.