HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą z Kanapkami
HACCP Sklep Spożywczy z Kawą i Kanapkami
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego z kawą, hot dogami i świeżymi kanapkami – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Sklepu Spożywczego z Kawą i Kanapkami
- Posiłki z półproduktów
- kanapki, hot-dogi
- ciasta i desery wyeksponowane w witrynie chłodniczej – wszystko do spożycia w ciągu 24 godzin
- kawa – ekspres automatyczny ze spienianiem mleka
- Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia
- Żywność łatwo psująca się np.: mięso, ryby, drób, jaja, mleko, większość owoców i warzyw
- Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: ziemniaki, buraki, orzechy
- Żywność trwała np.: mąka, cukier, ryż, fasola, ziarna, zioła i suplementy ziołowe
- Żywność mrożona np.: mrożone warzywa, mrożone ryby, lody, itd.
- Sprzedaż artykułów
- Produkty zbożowe: mąka, makaron, kasza
- Mleko i produkty mleczne: mleko, ser żółty, twaróg, kefir, maślanka, śmietana, zsiadłe mleko, jogurty
- Jaja: jajka kurze
- Mięso, wędliny, drób i ryby oraz ich przetwory: wędliny w opakowaniach jednostkowych producenta (hermetycznie pakowane)
- Masło i śmietana: masło, masło roślinne, margaryna, śmietana, śmietanka do kawy, kefiry, maślanki
- Inne tłuszcze (nabiał): margaryna mleczna
- Ziemniaki: ziemniaki, mąka ziemniaczana
- Warzywa i owoce: pomidor, ogórek, cebula, czosnek, kapusta, kalafior, buraki, papryka, jabłka, nektarynki, śliwki, winogrona, brzoskwinie, banany, arbuz
- Suche nasiona roślin strączkowych: groch, fasola
- Cukier i słodycze: cukier kryształ, cukier puder, czekolady, batony, cukierki, ciastka, żelki, gumy, lizaki, lody, ciastka na wagę, landrynki,
- Napoje: wody mineralne, wody smakowe, soki, napoje energetyczne
Zamów komplet dokumentacji HACCP Sklep Spożywczy z Kawą i Kanapkami – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 250 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 14.01.23 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.