HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 15.12.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.  

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią

Przykładowe MENU:

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów:
    • Potrawy mieszane: kanapki z masłem, serem żółtym, sałatą, wędliną,  papryką i ogórkiem
    • Potrawy bezmięsne; frytki, serowanka
    • Zimne potrawy mieszane: koktajl owocowy kakaowy
    • Dodatki warzywne surówka, owoce: ogórek, sałata, papryka do kanapek szkolnych, jabłka gruszki i banany jako owoce myte, rzodkiewka szczypior,
    • Dodatki na zimno: ser żółty
    • Napoje gorące: herbata, kawa
  2. Potrawy gotowe:
    • Zimne potrawy mieszane; koktajle owocowe
    • Dodatki warzywa, surówka, owoce; banany, jabłka, gruszki, 
    • Napoje bezalkoholowe: woda niegazowana/gazowana, napoje niegazowane, napój Hortex, napój Tymbark, roko fun
    • Przekąski: chrupki kukurydziane, batony zbożowe

Podział potraw na grupy
 Żywność mrożona przechowywana w zamrażarce: lody w opakowaniach jednostkowych, frytki
Artykuły spożywcze nietrwałe mikrobiologicznie przechowywana w lodówce.: masło, ser, szynka
Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: (świeże warzywa), sałata ogórek, pomidor, papryka
Żywność trwała przechowywana na pułkach: słodycz bezcukrowe, napoje gumy do żucia chrupki kukurydziane, wafle ryżowe popcorn
Dodatkowe produkty niewymienione wyżej
Zapiekanki, posiłki z cateringu dostarczane w termosach, posiłki zapakowane w jednorazowe opakowania styropianowych

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Przykładowy spis treści Księgi HACCP GMP/GHP

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentacją po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie umieszczony na mojej stronie.

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej o mnie na stronie http://chomikuj.pl/misiek.b 

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

……………………………………………………………….

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

……………………………………………………………….

Ogółem opinie.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 6 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

……………………………………………………………….

Wystaw własną opinię.

Tagi , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Komentarze są wyłączone.